prince charming diego

Zo cute: Prince Charming Diego deelt bijzondere foto op Instagram

Fun & Living08 mrt 2023, 10:18 doorAnne Dijkstra
Ondanks dat Diego Gonzalez-Clark niet zijn ware liefde in Prince Charming gevonden heeft, heeft hij wel veel liefde voor andere mensen in zijn leven. Zijn familie is heel erg belangrijk voor hem. En dat laat hij ook zien wanneer hij een hele bijzondere foto van vier generaties Gonzalez-Clark op Instagram deelt.
prince charming diego
Bron: Videoland

Vier generaties op de bank

Op de foto die Diego op Instagram deelt kunnen we vier generaties naast elkaar op de bank zien zitten. Heel bijzonder zo'n foto en dat beseft onze prince zelf ook. "Ik realiseer me dat onze familia van geluk mag spreken dat we dit moment hebben mogen meemaken"
Van links naar rechts zien we zijn zoontje Sem, Diego zelf, zijn vader en helemaal rechts zijn opa. In de caption vervolgt hij over deze vier mannen: "Met z’n vieren als gezonde mensen op de bank naast elkaar. We wonen helaas niet in hetzelfde land of in dezelfde stad, maar de voorwaardelijkheid waarmee we voor elkaar klaar staan is ongekend."
Op de foto is ook echt duidelijk te zien dat ze familie zijn, door de krullen van Sem lijkt hij echt sprekend op zijn papa. En ook opa én overgrootvader lijken veel gelijkenissen te hebben met de twee. Echt zo mooi om te zien!

Diego zijn zoontje Sem

Met deze foto van vier generaties laat Diego niet voor het eerst zien dat hij van zijn familie houdt. Hij deelt op zijn Instagram ook vaak super schattige foto's en video's van zijn zoontje Sem. Wij schreven al eerder over de lieve foto's die er op Instagram gedeeld zijn , maar in de tussentijd zijn er nog veel meer beelden bij gekomen. Echt te c ute.
Dit lieve filmpje waarin Diego aan kleine Sem vertelt dat hij jarig is konden we niet voor jullie achterhouden. Je ziet echt hoe veel liefde hij voor zijn zoontje heeft. Ons hart smelt echt.