EOTB Quentin neemt liefdes tatoeage als bewijs voor Naomi

Fun & Living11 jun , 15:30 doorPleuntje Janssen
Drie maanden geleden maakten Quentin, bekend van 'Ex on the Beach' en 'Temptation Island VIPS', en Naomi, bekend van 'Love Island', eindelijk officieel wat velen al vermoedden: dat ze een stel zijn. Na weken van geruchten, bevestigde twee dat ze een relatie hebben en sindsdien lijken ze onafscheidelijk. Maar het leven van een realityster brengt natuurlijk ook de nodige uitdagingen met zich mee.

Quintin in EOTB

Kort na de bevestiging van hun relatie dook Quentin opeens op in het 'All Stars'-seizoen van 'Ex on the Beach' (EOTB), wat natuurlijk eerder was opgenomen. Dit zorgde voor de nodige nieuwsgierigheid onder kijkers. Hoe zou Naomi reageren op Quentin's avonturen in het programma? Nou, dat werd duidelijk tijdens de reünie.

Tattoo van Naomi 

Quentin had zich tijdens 'EOTB' zichtbaar vermaakt met 'poesje' Michelle, maar daar is na het programma niets meer van terecht gekomen - alleen maar drama. Hij is nu dolgelukkig met Naomi. Tijdens de reünie sprak hij vol trots over zijn relatie. "Ik heb wel liefde gevonden inderdaad", zei hij stralend. Presentator Koen Pieter van Dijk vroeg vervolgens naar een bijzonder detail. "Je hebt zelfs een tatoeage laten zetten, heb ik gehoord. Met haar naam." Quentin bevestigde dit met trots en legde uit waarom hij dit had gedaan. "Ze gaat door een rommelige periode heen met mij, dus uit respect heb ik haar zo laten zien dat ze de queen is." Hij wilde hiermee laten zien hoe belangrijk Naomi voor hem is en dat hij serieus is over hun relatie. "Ik weet zeker dat Naomi the one is", voegde hij eraan toe.

Reünie EOTB

In 'Ex on the Beach: Double Dutch All Stars' leek alles koek en ei tussen Michelle en Quentin. Ze hadden lol, flirtten erop los en er leek een echte klik te zijn. Maar na de opnames sloeg het noodlot toe en ontstond er drama. Tijdens de reünie van het programma beweert Quentin dat Michelle een relatie met hem wilde, terwijl Michelle volhoudt dat het juist andersom is. Quentin is nu gelukkig met zijn vriendin Naomi en zegt haar trouw te zijn: "Ik ben gewoon een man. In het verleden ben ik wel vreemdgegaan, maar ik probeer nu niet die fout te maken", deelt hij tijdens de reünie. Michelle lacht hierom en presentator Koen Pieter van Dijk suggereert dat hij andere geruchten heeft gehoord. De spanning loopt hoog op terwijl Michelle en Quentin elkaar de schuld blijven geven. Quentin beweert dat Michelle gewoon jaloers is. "Michelle dacht dat ze mij nog kon krijgen", zegt hij grijnzend. Michelle reageert boos: "Ga je het zo spelen Quentin? Echt niet hoor. Je moet nu niet zo gaan doen, dat vind ik echt heel irritant". Ook zegt ze: "Quentin wilde een relatie met mij. Ik niet met hem."
Dit liefdesverhaal tussen Quentin en Naomi laat zien dat relaties in de schijnwerpers van reality-tv uitdagend kunnen zijn, maar ook dat ware liefde kan overwinnen. Met zijn tatoeage heeft Quentin een duidelijk statement gemaakt. Naomi is zijn queen en hij is vastbesloten haar dat elke dag te laten voelen.