kopen zonder kijken 2

Quentin deelt spicy kiekje vanuit de sportschool met Love Islands Naomi

Fun & Living26 mrt , 14:22 doorPleuntje Janssen
Oud EOTB-deelnemer Quentin bevestigde onlangs zijn relatie met Love Islands Naomi. De twee zijn dolgelukkig samen – en dat is te zien op dit pikante kiekje.
kopen zonder kijken 2
Bron: @naomijoell

Beginnende liefde

Er gingen al meerdere roddels rond over Quentin en Naomi, maar onlangs werd hun relatie écht bevestigd. Op Instagram deelde Quentin een aantal geheimzinnige foto's met zijn nieuwe liefje. Ook werden Quentin en Naomi samen gespot tijdens de première van Buenas Chickas . Het bezoekje aan deze première bevestigde de geruchten over het koppel, het duurde vervolgens maar een week tot Quentin de relatie Instagram offical maakte. Dit deed hij met een foto van de twee en een romantische caption. "Mr and Mrs", lazen we bij de post.

Spicy foto in de sportschool

Dat de relatie tussen Naomi en Quentin wel goed zit, blijkt uit de post die we gisteren op Instagram spotten. Met een spicy kiekje vanuit de sportschool, kunnen we de relatie tussen de twee in full force bewonderen. De pikante foto is echter niet alles, ook deelt Quentin een emotioneel verhaal bij zijn foto-reeks.
"2024…ik zeg je eerlijk: ik zat op het randje", begint hij bij het bericht. "Het enige wat ik dacht: ik ga ALL IN full demon mode ?." Quentin voelde zich naar eigen zeggen niet door iedereen gewaardeerd, maar gelukkig wist Naomi daar verandering in te brengen. "Ik ben dankbaar dat ik door jou weer liefde mag ervaren ? I love u Naomi."
schermc2adafbeelding 2024 03 26 om 110705
Bron: @qimsbb

Naomi en Quentin

Naomi kan je kennen van het programma Love Island. In 2023 deed ze mee om de liefde te zoeken, maar dat ging niet zoals gehoopt. Ze dacht de liefde gevonden te hebben in het programma, maar al gauw kwam ze er achter dat ze dat daar niet kon vinden, waardoor Naomi als vrijgezel verder door het leven ging.
Quentin kan je kennen van zijn deelname aan Ex On The Beach en Temptation Island, maar misschien ook door zijn ex-vriendin Channah Koerten. De relatie van werkte niet voor de twee, en maakte een einde aan hun relatie . Gelukkig heeft Quentin toch nog de liefde bij Naomi kunnen vinden. Quentin heeft samen met Channah twee kindjes, Tiger en Rumi.