dit is de releasedatum van de film it ends with us

Bijna: dit is de releasedatum van de film It Ends With Us

Fun & Living03 jan , 14:40 doorNadia Krijns
De nummer 1 BookTok boek van 2023? Dat moet wel It Ends With Us zijn! Naast Fourth Wing en Icebreaker, heeft iedereen het over dit boek van Colleen Hoover. Goed nieuws voor alle CoHo fans: de verfilming van It Ends With Us is bijna te zien.
dit is de releasedatum van de film it ends with us

It Ends With Us

Grote kans dat je het boek It Ends With Us – net als wij – in een rap tempo uitgelezen hebt. Heb je de hype gemist? Wij praten je bij over de plot van het boek.
Lily heeft niet altijd de makkelijkste tijden gekend, maar dat heeft haar nooit tegengehouden om knetterhard te werken voor het leven dat ze voor ogen heeft. Ze is een heel eind gekomen vanuit dat kleine dorpje in Maine waar ze opgroeide. Ze is afgestudeerd, naar Boston verhuisd en is haar eigen bedrijfje gestart. Maar als ze plotseling een vonk voelt overslaan met een superknappe hersenchirurg genaamd Ryle Kincaid, lijkt alles in Lily's leven plotseling te mooi om waar te zijn.
Ryle is vastberaden, eigenwijs en misschien een tikje arrogant. Maar hij is ook gevoelig, slim en heeft een zwak voor Lily. Lily krijgt hem ook maar niet uit haar gedachten. Maar Ryle is allergisch voor relaties en dat vindt Lily toch een beetje verontrustend. Zelfs nu ze de uitzondering begint te zijn op Ryle's no dating regel, vraagt ze zich af wat hem eigenlijk zo heeft gemaakt. Terwijl vragen over haar nieuwe liefdesleven haar overspoelen, komen ook herinneringen aan haar eerste liefde en verbannen herinneringen naar boven. Wanneer Atlas Corrigan plotseling weer opduikt, staat alles wat Lily met Ryle heeft opgebouwd op het spel. En dat zorgt voor behoorlijk wat spanning.

De verfilming

Doordat het boek helemaal viraal is gegaan (en zoveel mensen obsessed zijn), hebben ze besloten er een film van te maken. We werden al een tijdje geteased , en nu weten we sinds een tijdje wie de hoofdrolspelers zijn. Niemand minder dan Gossip Girl-ster Blake Lively schittert als Lily Bloom, en haar tegenspeler mag je ook niet missen. Dokter Ryle Kincaid wordt gespeeld door niemand minder dan de knappe Justin Baldoni, die je vast kent van Jane the Virgin. Hoe goed is deze cast?
Ook is eindelijk de releasedatum bekend gemaakt! Na maandenland teasen, is het nu officieel. Houd op 8 februari 2024 alvast een plekje vrij in je agenda, want vanaf dan is It Ends With Us te zien op het grote scherm in Pathé.

Trigger warning

Ondanks de grote liefde voor It Ends With Us, bestaan er online heel veel discussies over Colleen Hoover en haar boeken. Of het nu gaat om haar schrijfstijl of onderwerpen, voor veel mensen walt er wel iets om over te klagen. Het ligt natuurlijk helemaal aan je persoonlijke voorkeur en wat jij graag leest, alleen Colleen Hoover schrijft in haar romance boeken veel over bepaalde onderwerpen waarvoor je tegenwoordig snel gecanceld voor kunt worden. In It Ends With Us veranderd de arrogantie van Ryle bijvoorbeeld naar een paar losse handjes . En dat kan voor sommige lezers, die eenzelfde situatie mee hebben gemaakt, behoorlijk hard binnenkomen.