fem fem 14 1

Romee Strijd maakt zich zorgen om gezondheid: 'Worstel er al een tijd mee'

Fun & Living20 apr 2023, 12:25 doorAngela Badstuber
Romee Strijd zal dit jaar helaas Coachella moeten missen. Ze kan niet bij het festival aanwezig zijn vanwege hevige hoofdpijn. Het is zo erg, dat ze zelfs geen dagelijkse dingen kan doen. Op Instagram vertelt ze dat ze niet weet waar de hoofdpijn vandaan komt.
fem fem 14 1
Bron: @romeestrijd

'Ik worstel met mijn gezondheid'

Romee Strijd praat openhartig over haar gezondheid. "Ik ben dit jaar niet naar Coachella geweest, omdat ik al een tijdje niet fit ben en worstel met mijn gezondheid", schrijft ze op Instagram. Normaal gaat ze elk jaar naar het grote festival in Californië, maar helaas zat dat dit keer er niet in. Ze heeft al een aantal maanden last van hevige hoofdpijn. Ze dacht dat het komt door een tekort aan slaap of misschien een bijholteontsteking, maar dat is het niet. Romee heeft een CT-scan en MRI-scan gekregen, maar er was op beide niks te zien. Volgens de artsen komt de hoofdpijn door migraine of het is spanningshoofdpijn. Ze heeft dus nog steeds geen duidelijkheid waar het vandaan komt.

Gestopt met medicatie

Verder vertelt Romee op Instagram dat ze sinds deze week gestopt is met haar medicatie, omdat ze wil kijken of de hoofdpijn daar vandaan komt en het hopelijk minder wordt. Doordat het zo heftig is kan ze bijna geen dagelijkse dingen meer doen. Romee staat dan ook open voor alle tips om haar hoofdpijn te laten verminderen of te laten verdwijnen. "Ik ben er klaar voor om van alles te proberen." Ze geeft haar volgers de gelegenheid om alle tips te delen. We hopen dat Romee Strijd zich snel weer goed voelt en dat de tips van haar volgers helpen. Acht maanden lang, elke dag hevige hoofdpijn hebben en amper wat kunnen doen is erg vervelend.
scherm afbeelding 2023 04 20 om 083454
Bron: @romeestrijd