roxy

Ronnie Flex en Roxy Dekker verrassen met samenwerking nieuwe muziek

Fun & Living04 jul , 10:00 doorRedactie
Ronnie Flex, de bekende Nederlandse rapper, heeft recent zijn fans verrast met een onverwachte muzikale samenwerking. Samen met Roxy Dekker, een opkomende artiest in de Nederlandse muziekscene, heeft hij een nieuwe plaat gemaakt. Die hadden we even niet zien aankomen.

Roxy Dekker gaat als een raket

Roxy Dekker is niet meer weg te denken uit de top 40 hitlijsten. Ze scoort hit na hit en is in razendsnel tempo enorm populair geworden. Voordat haar nummers uitkomen zet ze telkens een klein stukje op TikTok waardoor fans onwijs benieuwd worden. De stukjes worden gebruikt als achtergrond muziek onder honderden TikToks waardoor iedereeen staat te popelen het hele nummer te beluisteren. Haar vorige nummers 'Sugardaddy', 'Satisfyer' en 'Huisfeestje' stonden door deze slimme strategie binnen no-time op 1. En deze strategie heeft ze ook nu weer toegepast. Het nieuwe nummer van Roxy heet 'Gaan We Weg' en is wederom voor een deel op TikTok te beluisteren. Maar, de grote vraag bleef: met wie heeft ze het nummer gemaakt.

Ronnie Flex

Op TikTok liet Roxy Dekker weten met wie ze een samenwerking was aangegaan. Fans wisten al dat het iemand was wiens naam zou beginnen met de R, dit had ze namelijk al aangekondigd. Het was even spannend, maar ze is op haar nieuwe nummer samen te horen met niemand minder dan Ronnie Flex. De twee maakte het bekend met een dansje op het nieuwe nummer. In de comments barst het los en de reacties zijn gemengd. Veel fans hadden verwacht - en ook stiekem een beetje gehoopt - dat Roxy een nummer had gemaakt met rapper en dj Russo. Anderen reageren ontzettend enthousiast: "OMG DIT DUO HADDEN WE NODIG", en "dit was wat ik nodig haddd😍😍".
Het nieuwe nummer is te streamen vanaf 12 juli. Tot dan moeten we het dus nog even doen met de preview op TikTok.