spice girls femfem 2

De Spice Girls reünie wordt eindelijk werkelijkheid

Fun & Living21 apr 2017, 15:49 doorRedactie
Eindelijk is het officieel bevestigd: er gaat een heuse Spice Girls reünie plaatsvinden. Je favoriete girlband van vroeger is namelijk weer van plan om te gaan toeren. Beter kunnen we het niet meer krijgen.
spice girls femfem 1

Verder onder de naam GEM

Jammer genoeg zullen we het wel zonder Victoria Beckham en Melanie Chisholm moeten doen, maar nu zullen de Spice Girls verder gaan onder de naam GEM (Geri, Emma en Mel). Vorig jaar in juli maakten de drie Spice Girls al duidelijk dat er een reünie aan zat te komen. Er werd zelfs een speciaal feestje aangekondigd en iedereen mocht hierbij zijn. Even later deelden ze dat ze weer zouden gaan toeren, maar dit kon helaas niet doorgaan wegens de zwangerschap van Geri.
Gelukkig hebben ze besloten om deze tour alsnog te gaan doen. Er staat nog geen datum vast, maar het is zo goed als zeker dat ze ook naar Europa komen. Geri bracht het nieuws over de tour en zei hierbij dat het niet direct zal plaatsvinden, maar in de nabije toekomst. Je hebt dus nog even de tijd om je favoriete nummers te oefenen.
Wil je nog meer nostalgie? Kijk dan eens hier.