sterrenbeeld mei

Voor deze sterrenbeelden wordt mei een slechte maand

Fun & Living11 mei 2023, 20:15 doorAnne Dijkstra
We hebben dit jaar nog niet vaak genoeg de zon gezien, dusfingers crosseddat het ons deze mei wel gegund wordt. Lekker met een drankje op het terras, hogere temperaturen en eindelijk eens die leuke zomeroutfit weer kunnen dragen. Klinkt als een fantastisch vooruitzicht, maar helaas wordt voor deze twee sterrenbeelden mei een iets minder positieve maand.
sterrenbeeld mei
Bron: Netflix | Ginny & Gioria

Schorpioen

De maand mei begint met een maansverduistering in Schorpioen, hierdoor wordt het jou gelijk al niet makkelijk gemaakt. Een eclips zorgt er namelijk altijd voor dat alles om je heen een stuk intenser aanvoelt. Maar buiten dat alles dus een stukje harder binnenkomt, wordt deze maand allesbehalve relaxed voor jou.
Er komen veel onverwachtse dingen op jouw pad, waardoor mei vooral heel chaotisch aan zal gaan voelen. Je houdt als waterteken heel erg van controle, dus al deze onverwachte gebeurtenissen ga je het lastig mee hebben. Ook op emotioneel gebied wordt dit niet de meest rustige maand. Je gevoelens lijken bijna niet te controleren en moodswings zijn onvermijdelijk. Maar ondanks dat dit allemaal niet erg positief klinkt, zal je er wel veel van leren.

Waterman

Voor jou als Waterman wordt mei een onzekere maand. Mercurius, de planeet die zorgt voor soepele communicatie en verbindingen, beweegt zich verder van de aarde af in de eerste twee weken van mei. Daarbij draait ondertussen ook Pluto zich deze maand wat verder weg van onze planeet. Je wordt hierdoor geconfronteerd met alle nare dingen uit het verleden die heel erg ver weggestopt had.
Door de opstelling van de planeten wordt mei dus absoluut geen makkelijke maand voor jou. Je voelt veel druk, waar ook je zelfvertrouwen onder gaat lijden. Doe het dus rustig aan deze maand en maak geen grote investeringen. Dit worden zeker niet jouw vier weken, maar er komt gelukkig wel snel weer een einde aan. Want goed nieuws, juni wordt absoluut jouw maand.