De ene huilt iedere dag, en de ander eens per jaar. Helemaal niet erg natuurlijk, maar wist je dat de sterren hier een grote invloed in hebben? Dit zijn de meest gevoelige sterrenbeelden.

Gossip Girl
Gossip Girl

Deze sterrenbeelden zijn het meest gevoelig

Of je wel of niet gevoelig bent kan best wel eens te maken hebben met de dag waarop je geboren bent. Dit zijn de 6 gevoeligste sterrenbeelden.

Schorpioen

Hoewel schorpioenen als niet gevoelig worden gezien, zijn ze dit zéker wel. Scorp’s hebben hele heftige gevoelens die ze alleen laten zien als ze je echt vertrouwen. Stille wateren hebben diepe gronden..

Vissen

Vissen zijn zó empatisch dat het bijna emotionele gedachtenlezers zijn. Dit kan best wel eens vermoeiend zijn, omdat je altijd alles voelt wat anderen voelen!

Kreeft

Hey, cry baby! De Kreeft hoort eigenlijk bovenaan dit lijstje want ze huilen om alles. Kreeften zijn super gevoelig, maar laten dit niet aan anderen zien. Als iemand dichtbij komt trekken ze hun muurtje meteen omhoog.

Stier

Hoewel the bull niet zo gevoelig lijkt, zijn ze dit zeker wel. Iedereen wilt een Stier als vriend omdat ze altijd klaar staan om anderen te helpen door hun grote empatische vermogen. Vergeet jezelf niet, Stier!

Waterman

Watermannen zijn stiekem enorm gevoelig. Watermannen hebben dan ook enorm veel moeite om met hun emoties te dealen. Ze weten niet hoe ze met hun eigen emoties om moeten gaan, laat staan die van je vrienden en familie.

Maagd

Maagen zijn super gevoelig en kritisch – op zichzelf én anderen. Maagden hebben de neiging, net als de Kreeft, om een muurtje om zichzelf te bouwen om niet gekwetst te worden.

Lees ook: Deze fout maak jij in een relatie volgens je sterrenbeeld