roddelen 1

Deze 3 sterrenbeelden roddelen het meest

Fun & Living17 jun , 16:29 doorRoos Stevens
Je moet het eerlijk toegeven: wanneer je de meest juicy roddels hoort, kun je die toch niet voor je houden. Die wil je zo snel mogelijk vertellen aan anderen, zodat daar weer leuke gesprekken uit komen! Jouw sterrenbeeld kan zeggen of jij heel veel roddelt. Dit zijn de drie sterrenbeelden die het meeste roddelen, zonder er slechte bedoelingen bij te helpen. Just blame the stars...

Tweelingen

Tweelingen zijn de meeste stiekeme spionnen die je eigenlijk kunt kennen. Ze kunnen namelijk ervoor zorgen dat je ze vertrouwd, terwijl ze je verhaal waarschijnlijk alsnog doorvertellen. Daarom worden Tweelingen ook vaak als two faced gezien... Wees gerust, de belangrijkste details zullen altijd geheim blijven. Tweelingen gaan met een verantwoorde manier om met roddels.

Weegschaal

Wanneer je een weegschaal voor het eerst ziet, zou je nooit verwachten dat zo'n lief en onschuldig persoon zoveel zou roddelen. Dit is natuurlijk de hele reden dat ze er makkelijk mee wegkomen! Omdat ze onschuldig overkomen kunnen ze gewoon roddelen in het openbaar zonder dat je het doorhebt.
Wat wel positief is aan Weegschalen die roddelen is dat ze wel altijd helemaal eerlijk blijven. Ze zullen het verhaal nooit helemaal omdraaien naar iets anders.

Waterman

Een Waterman is ook goed sneaky. Hij of zij doet namelijk alsof ze niets van roddels af willen weten, maar ondertussen... Wanneer jij een roddel vertelt zullen ze als eerste aan je lip hangen hoor. Wanneer ze de gossip hebben gehoord, willen ze het liefst het verhaal nog spannender maken dan het is... Oei.
Alsnog wil een Waterman geen problemen aanrichten tussen mensen. Ze doen het dus wel rustig aan zodat het niet allemaal uit gaat komen. Wel is het heel duidelijk dat Watermannen er heel erg van kunnen genieten!