Ik wil niet dramatisch doen, maar mensen die niet op hun app reageren zijn the worst. Toch ligt het misschien niet helemaal aan de persoon, maar aan de geboortehoroscoop van diegene. Ieder sterrenbeeld heeft namelijk een reden om niet op appjes te reageren. Dit is waarom je niet reageert op app volgens je sterrenbeeld.

niet reageren app sterrenbeeld
Bron: Euphoria

Ram

De Ram heeft geen moeite met dingen afwerken, dus als een Ram niet reageert ben je waarschijnlijk gewoon geen prioriteit. Rammen hebben de neiging om hun eigen behoeften boven die van een ander te zetten. Als ze iets beters te doen hebben dan doen ze dat.

Stier

Stieren zijn super empathisch en vinden het eigenlijk niks wanneer iemand op een antwoord moet wachten. Maar soms zit hun luiheid in de weg… Als een Stier TV kijkt en geen zin heeft om z’n telefoon te checken, dan doet dit teken dat ook niet. Plus, als de Stier het idee heeft dat je berichtje geen antwoord nodig heeft dan zal hij niet antwoorden. Wat is het doel van een zinloos gesprek?

Tweelingen

Tweelingen zijn enorme uitstellers en kunnen geen keuzes maken. Wanneer je deze twee kwaliteiten bij elkaar optelt kom je uit op een bizar slechte apper. Tweelingen twijfelen continu aan zichzelf, dus zelfs als ze willen reageren zullen ze eerst 10 keer hetzelfde berichtje opnieuw schrijven.

Kreeft

Hoewel Kreeft het teken is dat waarschijnlijk het snelst terug zal appen, kunnen ze soms ook afwachten. Dit teken denkt te veel na over álles, dus als een Kreeft laat reageert komt dit omdat ze je willen lezen.

Leeuw

Leeuwen denken eigenlijk teveel aan zichzelf, waardoor ze een saai gesprek snel zullen skippen. Als een Leeuw niet op z’n app reageert komt dit omdat het gesprek niet exciting is.

Maagd

Maagden zijn goed in het beantwoorden van appjes, dus als een Maagd niet reageert was hij echt iets aan het doen. Maagden zijn enorm goed in het balanceren van hun verantwoordelijkheden, maar soms schiet hun sociale leven erbij in.

Weegschaal

Als een Weegschaal niet reageert is ‘ie afgeleid of gewoon verveeld. Het kan ook zijn dat ze de connectie met een persoon zijn verloren. Net als de Tweeling, kan de Weegschaal gewoon geen beslissingen maken en zijn ze te druk met wat de ander zal denken.

Schorpioen

Schorpioenen zijn vaak introvert, en ze hechten enorm veel waarde aan hun alone time. Als je ze een berichtje stuurt wanneer ze aan het journalen zijn, dan kan je nog wel eens uren op een antwoord moeten wachten. Net als de Maagd is de Schorpioen vaak gefocust op één ding tegelijk.

Boogschutter

Een Boogschutter is een wildcard en staat altijd open voor avontuur. Dit teken is dan vaak ook te druk om op berichtjes te reageren.

Steenbok

De Steenbok is ultra georganiseerd en reageert snel. Maar er is een grote kans dat de Steenbok op een e-mail van z’n baas reageert dan op jouw app bericht. Ze willen simpelweg geen tijd verdoen.

Waterman

Een Waterman houdt van conspiracies, UFO’s en het redden van de wereld. Een Waterman houdt niet van verantwoordelijkheid. Ze richten zich te veel op the bigger vision. Ze zijn waarschijnlijk gewoon druk bezig…

Vissen

Vissen zitten altijd met hun hoofd in de wolken – en zijn daarom niet gefocust op hun telefoon. Vraag niet waar ze zijn, ze weten het waarschijnlijk zelf niet eens. En als er iemand is die niet reageert omdat ‘ie niet in the mood is, dan is het wel Vissen.

Lees ook: Zó ben jij als ex volgens je sterrenbeeld