sylvia geersen joris de bachelorette 1

Yvonne Coldeweijer over relatie Sylvia Geersen en Joris: 'Gaat niet lang duren'

Fun & Living05 jun 2023, 9:53 doorAngela Badstuber
Het is al een tijdje geleden dat we konden genieten van De Bachelorette. Sylvia Geersen heeft de ware liefde gevonden en is tot de dag van vandaag steeds smoorverliefd op Joris. En andersom ook natuurlijk. Maarre, volgens bronnen ging het afgelopen weekend tijdens een festival, toch even mis.
sylvia geersen joris de bachelorette 1

Ruzie

Afgelopen weekend zijn Sylvia Geersen en Joris bij het festival Amsterdam Open Air gespot. Volgens mensen die ook bij het festival aanwezig waren, hadden de twee flinke ruzie. Dat vertelde roddelkoningin Yvonne Coldeweijer via Instagram. Haar 'spionnen' hadden gezien dat Sylvia huilend wegliep. Ze is na de ruzie teruggekomen, maar ging later weer verdrietig weg en is niet meer op komen dag, zo melden spionnen. Volgens een andere 'spion' was Joris later alleen op het festival.
Yvonne vertelt dat er geruchten rondgaan rondom de relatie van Sylvia Geersen en Joris. "Ik heb al meer aparte dingetjes gehoord over wat Syl uitvreet. Dus ik denk niet dat deze relatie lang gaat duren", schrijft ze op Instagram.

Sylvia reageert

Sylvia is niet stil gebleven na de Instagrampost van Yvonne. "Eigenlijk wil ik hier niet eens op ingaan, maar heel vervelend dat dingen worden verdraaid", begint ze haar verhaal. "Joris en ik hebben absoluut geen ruzie. Ik had verkeerde schoenen aan en pijn in m'n voeten. Ik ben dus ergens rustig gaan zitten..." Het ging dus blijkbaar om heel wat anders.
Natuurlijk moest Yvonne er ook weer op terug reageren. "Syl reageert dat ze gewoon de verkeerde schoenen aan had. Klinkt als een goede reden om te huilen en schreeuwen", schrijft ze. Maar als we heel eerlijk moeten zijn, af en toe een kleine ruzie hebben in een relatie is natuurlijk hartstikke normaal. En dat gebeurt bij iedereen. Zoals Sylvia en Joris vaker hebben aangegeven, zijn ze nog steeds smoorverliefd op elkaar.
26694566 f681 4c88 bec8 825f90c7cb76 675x1200
Bron: @lifeofyvonne
7319d057 0d9a 4189 bbdd ac54a96863cb 675x1200
Bron: @lifeofyvonne