fem fem artikel 15

Temptations Mitch over breuk met Iris: 'Ik heb een fout gemaakt'

Fun & Living21 jul 2023, 17:17 doorRoos Hooijer
Het kwam als een shock toen Mitch en Iris bekendmaakten dat de relatie tussen de twee finito bleek te zijn. Volgens Mitch zat hij niet goed in z'n vel, wat de reden van de breuk zou zijn. Nu deelt hij echter totaal andere informatie via Instagram.
fem fem artikel 15
Bron: Temptation Island: Love or Leave

Mitch en Iris uit elkaar

Van een liefdessprookje tussen Mitch en Iris is helaas geen sprake meer, aangezien Mitch deze week via Instagram deelde dat het koppel niet meer samen is. “De afgelopen tijd zat ik heel erg met mezelf in de knoop”, begint Mitch zijn verhaal. “Ik heb eerder aangegeven dat ik niet wist of ik gelukkig was, zoals jullie bij onze Beach Bar-aflevering bij Fawry not Sawry gezien hebben.”
“Op dat moment gedacht wél gelukkig te zijn. Nou zijn we weer enkele weken verder en ben ik erachter gekomen, dat op dit moment ik mij niet gelukkig voel. Dat ligt niet aan Iris, maar aan mij.”

Vreemdgegaan?

Iris wilde verder niet reageren, want zat naar eigen zeggen behoorlijk in de put. Toch zijn mensen op social media razend benieuwd of dit de echte reden van de breuk is, of dat er toch iets anders speelde. Via TikTok vraagt een volger dan ook of Lisa ( Lisa van EOTB, waar Mitch eerder contact mee had ) tussen het koppel is gekomen. Hier was Iris vervolgens heel duidelijk in, aangezien ze reageerde: "Nee, iemand anders."
Kortom: Iris verklaart dat er 'iemand anders' tussen het koppel is gekomen, waaruit dus blijkt dat Mitch is vreemdgegaan. En daar reageert Mitch op zijn beurt dan weer op.

'Een fout gemaakt'

In een screenshot van @juicechannel lezen we een berichtje van Mitch, waarin hij duidelijk maakt dat hij een fout heeft gemaakt. "Ik wil even mijn deel hierover kwijt", begint hij zijn verhaal. "Dat meisje is niet tussen ons gekomen. Ja, ik heb een fout gemaakt, maar zij is niet de reden dat het uit is..."
Mitch laat vervolgens weten dat hij voor zichzelf kiest en zijn leven op orde wil hebben, voordat hij opnieuw een relatie aangaat. Wat is precies is gebeurd, zullen we nooit weten, maar heftig klinkt het in ieder geval wel...
whatsapp image 2023 07 21 at 165941 554x1200