fem fem 19

Op déze datum keert The Real Housewives of Amsterdam terug met nieuw seizoen

Fun & Living18 sep 2023, 16:46 doorAurora Ferrari
Het Videoland-programma The Real Housewives of Amsterdam komt eindelijk weer terug met een gloednieuw seizoen. We beginnen de eerste aflevering goed, want de kou tussen Maria en Cherry-Ann is nog niet uit de lucht na de geruchtmakende reünie van vorig seizoen. En ook de nieuwe housewife zorgt direct voor opschudding.
fem fem 19
Bron: Videoland

The Real Housewives of Amsterdam

De housewives die we in het eerste seizoen van de Videoland-serie op de voet konden volgen waren Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky. In het programma kregen we rijkdom, luxe en vooral drama rondom de jetsetlevens te zien. Maar hoewel de dames heel veel in gemeen hebben, konden ze niet allemaal even goed met elkaar. Alle drama tussen Sheila en de andere dames bleek uiteindelijk zo'n groot probleem te zijn, dat we haar niet meer terug zien in het volgende seizoen van het programma.
Dat hield de productie niet tegen om nog een seizoen op te nemen en besloten daarom, een vervanger te zoeken. De dames maken in dit tweede seizoen van het realityprogramma dus kennis met een nieuwe housewife, namelijk niemand minder dan Tamara Elbaz: succesvol ondernemer in de health industrie, single mom, auteur en podcast maker.
Lees verder onder de foto, het artikel gaat hieronder verder.
Hoe denk je dat de OG housewives op de nieuwkomer zullen reageren en hoe zal de groep haar spirituele energie ontvangen? Maria Tailor heeft in ieder geval hier en daar al wat akkefietjes gehad met Tamara, drama is in seizoen twee van The Real Housewives of Amsterdam dus guaranteed !

Save the date

Naast de bekendmaking van de nieuwe dame, werd er laatst ook al verklapt dat de opnames er alweer op zitten. Wanneer seizoen 2 van The Real Housewives te zien is? Noteer maar in je agenda: vanaf donderdag 26 oktober zal er wekelijks een aflevering op Videoland verschijnen. Wij hebben nu al mega veel zin om de zeven succesvolle dames uit de Amsterdamse high society te volgen. Dit seizoen belooft heel veel drama namelijk!