femfem 59

Geniaal: TikTokker maakt Satisfyer-sleutelhangers

Fun & Living26 okt 2022, 16:53 doorAurora Ferrari
Het taboe rondom het gebruiken van speeltjes is eindelijk doorbroken, en daar zijn we hartstikke blij mee. Want waarom zouden we ons daarvoor schamen? Een meisje op TikTok besloot Satisfyer-sleutelhangers te maken, want waarom niet?
femfem 59
Bron: @anna.vandendriest

Satisfyer Pro

Uit onderzoek blijkt dat 85 procent van de vrouwen wel eens een speeltje gebruikt, dus waarom schamen we ons er nog steeds voor? Bijna elke vrouw gebruikt het, we praten er over met vriendinnen, we adviseren ze en geven ze cadeau. Er is niks raars aan het gebruiken van speeltjes. Like, heb je ooit de recensies gezien van de Satisfyer-pro?
Hoewel het taboe doorbroken is, zijn er nog steeds een heleboel vrouwen die het lastig vinden om dit toe te geven. Om dit te normaliseren besloot Anna van den Driest om Satisfyer-sleutelhangers op TikTok te maken. Ja sorry, maar dat is toch amazing ? We zagen eerder deze maand de trend rondom sattie in de boom én nu is er zelfs een sattie-sleutelhanger.

Zelf maken

Helaas meldt de TikTokker in de reacties dat ze de sleutelhangers alleen voor vriendinnen maakt en niet van plan is om te verkopen. Een volger reageert dan ook zo: "Kan ik een vriendin worden dan?" Nou, inderdaad. Vriendinnen worden?
Maar als je nou een geboren crea-bea bent, kun je 'm gemakkelijk zelf maken. Bij de Action kun je voor bijna geen geld in verschillende kleurtjes klei kopen. Je moet alleen even de vorm zien te vinden, een beetje kneden en frutselen, in de oven stoppen en lekker verven. Ta-da, je eigen Satisfyer-sleutelhanger. Kan je aan je eigen sleutelbos hangen, cadeau geven aan die verslaafde vriendin of wellicht een mini-business starten. Met wie ga je deze sleutelhanger maken?