'Totally Spies!' keert terug: live-action versie is in de maak

Fun & Living20 jun , 13:00 doorPleuntje Janssen
Fantastisch nieuws voor iedereen die stiekem nog steeds 'Totally Spies!' fan is: er komt een live-action versie van de populaire tekenserie aan. De avonturen van Alex, Sam en Clover worden binnenkort tot leven gebracht door echte acteurs. Hier gaan we dan, 'Totally Spies!. Pure nostalgie.

Totally Spies!

Wie kan het spannende leven van de drie vriendinnen uit 'Totally Spies!' vergeten? Als spionnen leidden ze een dubbel leven vol actie en avontuur, terwijl ze ondertussen hun high school drama probeerden te overleven. Misschien had je zelfs wel het beroemde geluidje van hun gadgets als ringtone. Als je hart een sprongetje maakt bij de herinnering aan deze serie, dan hebben we geweldig nieuws voor je, 'Totally Spies!' komt terug, en dit keer in live-action!

De Spies items

In de originele serie volgde we Alex, Sam en Clover, drie middelbare scholieren van Beverly Hills High School, die naast hun schoolleven geheime missies uitvoerden voor hun baas Jerry. Elke keer als ze werden opgeroepen om de wereld te redden, gingen ze op pad met de coolste gadgets, zoals de bekende camcorder en laser lipstick. En natuurlijk waren hun strakke catsuits altijd paraat om af te rekenen met alle slechteriken.

Nieuwe seizoenen 

Dit jaar was ook de release van een zevende seizoen van de tekenserie. Na de eerste zes seizoenen, die tussen 2001 en 2012 verschenen, vonden de makers het hoog tijd voor een vervolg. En met succes, want het achtste seizoen is ook al in de maak! Maar daar blijft het niet bij, want er komt dus ook een live-action versie aan!
'Amazon MGM Studios' en 'Banijay Kids & Family' hebben hun krachten gebundeld om de populaire tekenserie om te toveren tot een live-action avontuur. En, niemand minder dan acteur en komiek Will Ferrell is de uitvoerend producent van dit project.

Totally Spies! live-action 

Wie de rollen van Alex, Sam en Clover gaan spelen, is nog even een verrassing, net als de exacte releasedatum van de serie. We moeten dus nog even geduld hebben voordat we opnieuw kunnen genieten van de avonturen van onze favoriete spionnen. Maar één ding is zeker, 'Totally Spies!' is terug van weggeweest en wij kunnen niet wachten!
Dit is hét moment om je 'Totally Spies!' gadgets en herinneringen weer uit de kast te halen en je voor te bereiden op een nieuwe dosis girl power en spionage pret.