fem fem 2024 02 06t185133470

Hilarisch: volstrekt onbekenden komen op kraamvisite na verkeerd smsje

Fun & Living11 feb , 13:45 doorAurora Ferrari
Het zal je toch overkomen: je hebt net een baby gekregen en voor je het weet, staan er twee wildvreemde mannen naast je bed. Met cadeaus. Dit werd werkelijkheid voor kersverse ouders Mark en Lindsey en dát, allemaal door een verkeerd sms'je.
fem fem 2024 02 06t185133470
Bron: The Today Show

Onbekenden op kraamvisite

Niets lijkt ons fijner dan met je eigen familie genieten van jullie kersverse baby. Met z'n allen in het ziekenhuis kijken jullie dan naar het lichaampje en het schattige gezichtje, om bepaalde karakteristieken aan een familielid te koppelen. Een bijzonder moment waar familie dichter bij elkaar komt én dat, allemaal om een klein wezentje. Baby's geven eenmaal een magisch gevoel, een sprankel in je ogen en een glimlach van oor tot oor. Hoewel Mark en Lindsey Lashley uit Georgia heel blij waren met hun allereerste kindje, kreeg de zogenoemde fijne en rustige kraamvisite, wél een andere wending.
Toen Lindsey beviel van zoontje Cason, kon ze niet wachten om hem voor te stellen aan hun familie. Logisch! Zij en manneke Mark, vroegen daarom de oma om een appje te sturen naar de familie. Ze waren namelijk zo ver: ze mochten langskomen naar het ziekenhuis om de baby te ontmoeten. Een spannend moment voor iedereen en dat vond oma, blijkbaar ook. Het enthousiasme was zo groot, dat terwijl ze een chat-groep aanmaakte om de kraamvisite op te zetten, iets goeds mis ging. Ze had namelijk een wildvreemde man in de groep toegevoegd. Hier kwam ze alleen véél later pas achter, waardoor het uiteindelijk te laat was en ze alle informatie al had doorgegeven. Oei! Dat kan nog wel eens eng klinken, maar niets is minder waar. Kijk maar eens hieronder naar het gesprek:
fem fem 2024 02 06t185351842
Bron: The Today Show

'If we all only had this kind of heart'

Geloof het of niet, maar de gebroeders Williams stonden inderdaad, binnen no-time in het ziekenhuis, in de kamer waar Lindsey en Cason lagen. Voor ze het wisten, werden de kersverse ouders overvallen met lieve woorden en cadeautjes vanuit de mannen. En dat, terwijl ze elkaar nog geen paar uur geleden, niet eens kenden. Dat kon de familie Lashley wel waarderen. Als ze terugblikken naar dat moment, krijgen ze ook een grote glimlach. "If we all only had this kind of heart", aldus de ouders.
Het is natuurlijk een gigantisch lief gebaar, want hoewel de mannen de familie niet kenden, hield het hen niet tegen om langs te gaan met cadeau. Een uitnodiging is immers een uitnodiging. Die kun je niet afslaan, of 'ie verkeerd is verstuurd of niet. Wat dit verhaal zo bijzonder maakt, is dat de twee families zo goed klikten, dat ze elkaar tot de dag van vandaag nog steeds spreken. Ze zullen voor altijd gebonden zijn, puur door een foutje vanuit de oma. Het is in ieder geval een geniaal verhaal om te vertellen, wanneer Cason ouder is!