ontwerp zonder titel 77 1

Dit is jouw grootste verslaving volgens je sterrenbeeld

Fun & Living03 mei , 9:12 doorRomy Nouwen
Verslavingen, we hebben ze allemaal. De één kan niet zonder een bak Ben&Jerry's terwijl de ander de ene na de andere film op Netflix wegkijkt. Maar om welke verslaving kun jij nu helemaal niet heen? Lees verder en kom erachter wat jouw grootste verslaving volgens je sterrenbeeld is.

Grootste verslaving volgens je sterrenbeeld

Hoewel we het liever niet toegeven, heeft iedereen wel iets waar hij of zij niet zonder kan. Benieuwd wat dat voor jou is? Lees hier wat jouw grootste verslaving volgens je sterrenbeeld is.

Ram - Sporten

Je bent niet weg te denken uit de sportschool! Het liefst breng je er meerdere dagen in de week door en je gaat nóóit met tegenzin. Stilzitten is helemaal niets voor jou!

Stier - Eten

Een koffie'tje mét plakje cake, film met een bak popcorn en een wandeling met een frietje to go. Er gaat geen activiteit aan jou voorbij zonder dat je er iets te eten bij haalt. Jij weet wel hoe je je buikje gevuld krijgt.

Tweeling - Social Media

Het eerste wat jij 's ochtends doet wanneer je wakker wordt, is het bekijken van ieder social mediakanaal waar je op te vinden bent. En dat zijn er nog al wat... Het liefst bekijk je de hele dag wat anderen aan het doen zijn én deel je zelf tussendoor ook nog wat kiekjes van jouw dag.

Kreeft - Series

Er bestaat géén serie meer op Netflix die jij niet minstens één (of stiekem twee) keer helemaal hebt uitgekeken. Je bent nou eenmaal graag thuis te vinden op de bank met een kopje thee of glaasje wijn én een grote bak chips. Daar kun jij toch niets aan doen?

Leeuw - Shoppen

Jij bent het liefst wekelijks in de winkels te vinden en blijft tussendoor online op die bestelknop drukken. Je hebt dan ook dagelijks problemen met wat je nú weer aan moet trekken. Er zit namelijk nooit wat passends tussen in die drie kasten vol met kleding, schoenen en tassen.

Maagd - verzamelen

Spulletjes en frummeltjes bewaar jij overal. Je gaat toch zeker geen afscheid nemen van die verzameling sleutelhangers uit toeristische trekpleisters? Jij hecht onwijs veel waarde aan alles. Een grote schoonmaak is dan ook een meerdagen project voor jou, want je moet alles minuten lang overdenken.

Weegschaal - Liefde

Het liefst deel jij lief en leed in het leven altijd met een grote liefde. Je houdt niet van alleen zijn en bent het liefst altijd in een relatie. Je bent gemaakt voor de liefde en wil het liefst altijd iemand die door weer en wind voor je klaar staat.

Schorpioen - Hét doen

Jij bent echt een beest in bed en duikt het liefst iedere avond met je lover tussen de lakens. Je raakt dan ook zonder moeite verslaafd aan die spicy time, vooral met degene waar jij zielsgelukkig mee bent. Intimiteit is het aller belangrijkste voor jou!

Boogschutter - Reizen

Jij leeft van vakantie tot vakantie en bent vaker van huis dan thuis. Het liefst ben je zo lang mogelijk weg en hoop je ooit zelfs te emigreren naar het buitenland. Je leeft voor avontuur en houdt van nieuwe mensen ontmoeten en andere culturen ontdekken.

Steenbok - Diëten

Je hebt af en toe toch wat moeite met het accepteren van wie jij bent, waardoor je je snel minder happy in je eigen lichaam voelt. Je hoeft je dus helemaal niet schuldig te voelen als je een keer geniet van een patatje oorlog! Gezond eten is belangrijk, maar je mag ook best genieten. Wees wat liever voor jezelf!

Waterman - Spelletjes

Je bent zo ongelooflijk fanatiek en steekt dat ook zeker niet onder banken of stoelen. Je hebt maar één doel en dat is: winnen! Het liefst is iedere avond voor jou spelletjesavond en kun je niet genoeg spelletjes hebben.

Vissen - wijn

Geen diner compleet zonder wijntje en ook samen met je vriendinnen doen jullie vooral aan wijnen. Het liefst zoek je ook nog eens voor iedere gelegenheid of gerecht een speciaal goed wijntje bij. Het leven is immers te kort om slechte wijn te drinken, toch?