Sterrenbeelden, je houdt er van of je houdt er juist helemaal niet van. Als je van de sterrenbeelden houdt, dan heb je er altijd wel eentje waar je een hekel aan hebt. Maar zijn deze tekens echt zo slecht? Verdienen ze al die haat? Nou, het lijkt erop dat sommige tekens meer onder de huid kruipen dan anderen. Wij hebben uitgezocht waarom deze sterrenbeelden het meest gehaat worden. Hier de 4 sterrenbeelden die het meest gehaat worden.

bron: outerbanks
bron: outerbanks

Tweelingen

2 faced. Ze worden vaak gehaat omdat ze de warme en koude vriend zijn, of erger nog, de leugenaar die achter je rug om je biggest secrets onthult aan de personen waarvan je echt niet wilt dat die het weten. Een tweeling is dus lief in je gezicht maar achter je rug om 2 faced.

Onophoudelijke praters. Veel mensen hebben een hekel aan Tweelingen omdat ze veel te veel en te lang praten. Ze kunnen onophoudelijk babbelziek zijn. Een tweeling kan overigens wel heel goed luisteren.

Besluiteloos. Beslissingen nemen is niet de sterkste kant van Tweelingen. Meestal laten ze het zware werk liever aan anderen over, wat na verloop van tijd tot minachting kan leiden als alle (of de meeste) gezamenlijke beslissingen aan anderen worden overgelaten.

Schorpioen

Geheimzinnig. Sommige mensen vinden dit mysterieus en sexy, terwijl anderen zich enorm ergeren aan hun verborgen aard en onvoorspelbaarheid.

Moody. Schorpioenen hebben een zeer onstabiel emotioneel karakter. Omdat hun stemmingen zo angstig en onzeker kunnen zijn, kunnen ze snel andere mensen afkatten. Weinig dingen doen zo’n pijn als een boze Schorpioen die naar je uithaalt.

Bezitterig en jaloers. Schorpioenen zijn erg gesteld op persoonlijke vrijheid, maar ze kunnen met twee maten meten als het gaat om hoe ze anderen behandelen. Jaloezie voedt vaak hun liefdesstijl. Ze kunnen extreem bezitterig zijn over partners en vrienden.

Leeuw

Narcistisch. Als je mensen Leo’s hoort haten, gaat het negen van de tien keer om het feit dat ze egoïstisch, narcistisch en onnadenkend kunnen zijn. Een deel van de haat is overdreven. Een leeuw heeft een sterke persoonlijkheid, en veel mensen kunnen daar gewoon niet mee omgaan.

Een aandachtsfreak. Een leeuw is verslaafd aan positieve bevestiging door in het middelpunt van de belangstelling te staan. Als gevolg daarvan zijn ze erg ego-gedreven, en dit gedrag kan veel haat oproepen bij anderen.

Wraakzuchtig. Net als de Schorpioen, krijgt de Leeuw veel haat voor hun neiging om wraak te nemen. Als hun ego door iemand wordt gekwetst, zullen ze vaak moeite hebben om daar innerlijk mee om te gaan, en in plaats daarvan heel zorgvuldig hun wraak plannen.

Maagd

Oordelend. Maagden zijn diep ingeworteld met een gevoel van kritiek. Ze beoordelen iedereen met wie ze in contact komen, net zoals ze zichzelf beoordelen, dag in dag uit. Veel Maagden komen over als totaal afkeurend, over letterlijk alles. Ze hebben meestal ook een neerbuigende blik.

Weten alles beter. Natuurlijk, Maagd zou niet zo veroordelend zijn als ze niet beter wisten, toch? En ze hebben vaak het gevoel dat ze overal het antwoord op weten. Het is erg moeilijk om een Maagd ergens van te overtuigen, en het kan frustrerend zijn om het te proberen omdat ze pessimistisch zijn, overdreven serieus, of in de details verdwalen.

Gierig. Een Maagd is vrij materialistisch, ze zijn meestal het gierige type dat van leuke dingen geniet, maar zich nooit inspant om ze te verwerven. Het kan vervelend zijn om een Maagd te hebben die dag in dag uit hard werkt om centen te sparen, in plaats van gewoon te genieten.

Lees ook: Mensen met deze sterrenbeelden hebben het meeste gevoel voor humor