femfem 28

'Merel von Carlsburg wordt de vervanger van Sheila in The Real Housewives of Amsterdam'

Fun & Living26 apr 2023, 12:17 doorRoos Hooijer
We hebben allemaal kunnen smullen van het allereerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. We zijn lucky , aangezien er ook een tweede seizoen in aantocht is. Er is echter wel één ding anders. We nemen afscheid van Sheila en verwelkomen een nieuwe dame, namelijk Merel von Carlsburg.
femfem 28
Bron: Bron: Videoland/The Real Housewives of Amsterdam

The Real Housewives of Amsterdam

Wij kunnen ons bijna niet voorstellen dat iemand niet weet wat The Real Housewives of Amsterdam voor programma is. Maar iedereen die dit compleet gemist heeft laten we natuurlijk met alle liefde kennis maken met het meest dramatische programma ever .
In The Real Housewives of Amsterdam volgen we zeven ‘echte housewifes’ die, zoals ze het zelf zeggen, de upper class van Amsterdam zijn. Of ze zich nou echt zo gedragen, is niet iedereen het over eens. Maar één ding is wel zeker, ze zorgen samen echt voor een van de meest vermakelijke programma’s ooit.

Nieuwe dame

Dat Sheila by far een van de meestbesproken dames van het programma is, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Met Djamila, Cherry-Ann en Kimmylien kon ze het aan het begin van het seizoen heel erg goed vinden, maar daar kwam al snel verandering in. Daarna hebben we Sheila heel even vriendinnen zien worden met Maria en Hella, maar ook dat duurde niet erg lang. Omdat Susanna het liefste zo ver mogelijk van alle drama weg wilde blijven, stond Sheila dus uiteindelijk in de reünie er helemaal alleen voor.
Een flinke rollercoaster, waar de beauty zich niet meer in wil bevinden. Daarom maakt Sheila volgens RealityFBI plaatst voor een nieuwe dame. "Sheila heeft eerder aangegeven niet terug te keren in het nieuwe seizoen van The Real Housewives en onlangs werd bekend dat zij vervangen is door een nieuwe dame", schrijft het roddelaccount.

Merel von Carlsburg

"Ik heb begrepen dat Merel von Carlsburg haar plek inneemt in het nieuwe seizoen", lezen we op het Instagram-account van RealityFBI.
merel
Of Merel inderdaad een van de nieuwe Housewives is, weten we natuurlijk niet zeker. Maar nemen we een kijkje op haar Instagram-account, dan spotten we flink wat fabulous kiekjes die wat ons betreft prima in het straatje 'upper class' thuishoren. Van feesten op Burning Man tot aan het runnen van een eigen bussines: deze vrouw zit niet stil.