Iedereen die The Real Housewives of Amsterdam gezien heeft weet dat niet alle dames elkaar even leuk vinden. Dat werd in het hele seizoen, maar vooral ook tijdens de reünie, heel erg duidelijk. Sheila Bergeik werd compleet gevuurd door de rest van de groep. Het komt dus ook niet meer als een verrassing dat zij niet te zien zal zijn in het tweede seizoen. Maar gelukkig heeft Videoland een oplossing en daar zijn wij echt super excited over.

RHOAMS real housewives of Amsterdam nieuwe dame Housewife tweede seizoen
Bron: Videoland

The Real Housewives of Amsterdam

Wij kunnen ons bijna niet voorstellen dat iemand niet weet wat The Real Housewives of Amsterdam voor programma is. Maar iedereen die dit compleet gemist heeft laten we natuurlijk met alle liefde kennis maken met het meest dramatische programma ever.

In The Real Housewives of Amsterdam volgen we zeven ‘echte housewifes’ die, zoals ze het zelf zeggen, de upper class van Amsterdam zijn. Of ze zich nou echt zo gedragen, is niet iedereen het over eens. Maar één ding is wel zeker, ze zorgen samen echt voor een van de meest vermakelijke programma’s ooit.

Sheila Bergeik

Een van de meest besproken Housewifes is by far Sheila. Met Djamila, Cherry-Ann en Kimmylien kon ze het aan het begin van het seizoen heel erg goed vinden, maar daar kwam al snel verandering in. Daarna hebben we Sheila heel even vriendinnen zien worden met Maria en Hella, maar ook dat duurde niet erg lang. Omdat Susanna het liefste zo ver mogelijk van alle drama weg wilde blijven, stond Sheila dus uiteindelijk in de reünie er helemaal alleen voor.

Na de rollercoaster die Sheila heeft meegemaakt in het programma is ze niet meer van plan om terug te keren in het tweede seizoen. De opnames daarvan zijn namelijk inmiddels al weer gestart, dat bevestigt Fawry in een nieuwe aflevering van Realitea. Maar voor alle fans die bang zijn dat we nu maar zes housewifes zullen zien, don’t worry. Videoland heeft daar namelijk al een oplossing voor gevonden

Tweede seizoen

Er komt namelijk een nieuwe housewife in plaats van Sheila in het tweede seizoen. Wie dat zal zijn is nog niet bekend, maar we weten zeker dat Videoland een geweldige vervanger gaat vinden!

Lees ook: We can’t wait: nieuw seizoen Echte Gooische Moeders komt er weer aan