horoscoop 2

Vrijheid en rust of complete chaos: dit is jouw weekhoroscoop

Fun & Living24 jun , 10:00 doorRedactie
Het is weer maandag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe horoscoop. Er staat weer van alles te gebeuren, en natuurlijk weten de sterren al precies wat.

Ram

Deze week staat in het teken van energie en verbinding. De maan in Schorpioen geeft je een boost, terwijl de zon, Mercurius en Venus in Kreeft je focus op je huis en je vriendschappen versterkt. Vertrouw op je geduld en op je vermogen om hard te werken wanneer de volle maan in Steenbok je herinnert aan je ambities.

Stier

Verwacht een golf van helende energie in je relaties. Met de zon, Mercurius en Venus in Kreeft word je sociale leven opgevrolijkt. Dat belooft een gezellige week te worden. De volle maan in Steenbok helpt je reflecteren op de invloed van anderen en je groei het afgelopen jaar.

Tweelingen

Creativiteit en motivatie staan centraal. De overgang van Venus naar Kreeft brengt nieuwe richtingen, terwijl de volle maan in Steenbok je aanmoedigt om je carrière en dagelijkse routines te herzien. Als je een beetje je best doet, kun je bergen werk verzetten deze week.

Kreeft

Bereid je voor op een boost voor je zelfvertrouwen. Met de zon, Mercurius en Venus in jouw teken, ben je magnetisch. De volle maan in Steenbok helpt je oude relaties af te sluiten en nieuwe perspectieven te ontdekken.

Leeuw

Ambities worden aangewakkerd door de maan in Schorpioen. De conjunctie van de zon, Mercurius en Venus belooft een week vol liefde en stabiliteit. Laat de volle maan in Steenbok je herinneren aan je ware verlangens.

Maagd

Je sociale leven bloeit op. Organisatie en samenwerking zijn deze week belangrijk. De volle maan in Steenbok helpt je te reflecteren op je werk en liefdesleven, en de invloed van oude partners.

Weegschaal

Deze week draait om verbindingen. De maan in Schorpioen vernieuwt je mindset, terwijl de volle maan in Steenbok je helpt ontspannen en reflecteren op je successen.

Schorpioen

Je energie is magnifiek. De maan in je teken en de invloed van Mars brengen optimisme. De volle maan in Steenbok versterkt je verlangen om vooruit te komen en je doelen te bereiken.

Boogschutter

Deze week open je je hart dankzij de zon, Mercurius en Venus. De maan in je teken helpt je te focussen en zelfverzekerd te worden. De volle maan in Steenbok herinnert je aan je eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Steenbok

Een periode van reset en reflectie begint. De volle maan in je teken zorgt ervoor dat je trots bent op je prestaties en moedigt je aan om je successen te vieren. Maar toch vind je het lastig optimistisch te zijn. Misschien ben je bezorgd over de toekomst, of misschien maak je je druk over je huidige leven. Probeer je angsten aan de kant te zetten.

Waterman

Verandering en empowerment kenmerken deze week. De maan in Schorpioen helpt je fundamenten te verstevigen, terwijl de volle maan in Steenbok je helpt vertragen en heroriënteren. Het oké om van gedachten te veranderen, dat is geen falen maar gewoonweg het leven.

Vissen

Liefde en vreugde vullen je hart. De maan in Schorpioen brengt optimisme in je liefdesleven, terwijl de volle maan in Steenbok je helpt je relaties en persoonlijke groei te evalueren. Deze week is het perfecte moment om mensen te verrassen, om het minder bewandelde pad te kiezen, en het leven te leven wat je het liefste leeft - ook al is dat soms lastig.