kipnugget bruiloft

McDonald's lanceert wedding package met 100 kipnugget-boxen

Fun & Living11 jul 2023, 15:20 doorRomy Nouwen
Op de dag van je bruiloft genieten van een lekkere kip-6 óf BigMac? Dat was natuurlijk altijd al een optie, maar niet met al je gasten. Daar komt nu verandering in. McDonald's komt namelijk met een wedding package met 100 kipnugget-boxen en nog véél meer! Als dat geen feestje is op je bruiloft, weten wij het ook niet meer.
kipnugget bruiloft

McDonald's op je bruiloft

Er worden regelmatig grapjes gemaakt over McDonald's tijdens je bruiloft. Hoe lekker is het om je tanden te zetten in zo'n mega grote burger en lekkere friet wanneer je in je stralend witte bruidsjurk zit? Juist, dat klinkt als een echt bucketlist momentje. McDonald's is de moeilijkste niet en luistert goed naar wat er gevraagd wordt. Ze komen daarom nu met een speciale wedding package.

Wedding package met 100 kipnugget-boxen en meer

McDonald's lanceert dus een speciale wedding package die je kunt bestellen wanneer je gaat trouwen. Dat betekent dat je je niet scheel hoeft te betalen aan kosten voor een fancy – niet zo lekker – diner, want je kunt gewoon zorgen voor lekker eten voor een prikkie bij McDonald's. Al voor minder dan 200 pond, omgerekend zo'n €235,-, scoor jij een compleet pakket waarmee al jouw gasten hun buikje vol kunnen eten. Enne, in dit pakket vind je dus sowieso 100 kipnuggetboxen, maar ook BigMac's en andere heerlijke gerechten van de McDonald's.

Trouwen in het buitenland

Uh, we moeten hier wel een kleine sidenote aan toevoegen! Als je dit heel graag wil, zul je wel in het buitenland moeten trouwen. Nou is dat natuurlijk sowieso geen straf, maar dát voel je natuurlijk wel in je portemonnee. Je bespaart op dure restaurantkosten, máár betaalt voor de locatie. Op dit moment lanceert alleen McDonald's Indonesië, in Jakarta, deze wedding packages. Maarre, als het een succes – wat haast niet anders kan – zal het vast niet lang duren voor het in andere landen ook mogelijk is.