Grote kans dat jij bij een bezoekje aan McDonald’s altijd dezelfde dingen van het menu kiest. Ben je fan van een Big Mac-menu? Dan hebben we heel goed nieuws, aangezien McDonald’s een aantal nieuwe versies van deze producten op het menu heeft gezet.

mcshaker fries mcdonald's
Bron: McDonald’s

Nieuwe toevoegingen

Eens in de zoveel tijd weet McDonald’s haar menu op te spicen met een aantal nieuwe producten. Vaak speelt de fastfoodketen in op het seizoen, zodat liefhebbers van McDonald’s van het zonnetje kunnen genieten met een zomerse snack in de hand.

Voor extra verfrissing kun je deze zomer nippen aan de Strawberry Lemonade. Dit gewilde drankje verdween een tijdje geleden van het menu, maar is nu weer helemaal terug van weggeweest. Enne, dit drankje kun je met een aantal heerlijke snackjes combineren.

McShaker Fries en Chicken Big Mac

Voor de liefhebbers van McDonald’s-friet is er heel erg goed nieuws. De klassieke gouden frietjes zijn namelijk nu verrijkt met een vleugje paprikakruiden, wat voor een extra twist zorgt. De naam Shaker Fries is er niet voor niets, want je moet deze kruiden dus zelf over je friet strooien en het vervolgens shaken om de boel goed te verdelen. En dat vinden we stiekem gewoon heel erg leuk.

Die Shaker Fries zijn an sich al lekker, maar al helemaal met de volgende nieuwkomer op het menu: de Chicken Big Mac. Deze burger werd volgens McDonald’s op veler verzoek weer opnieuw op het menu gezet. Snappen we, want de combinatie van krokante kipburgers, cheddar kaas, knapperige sla, augurken en die o zo lekkere Big Mac saus is ook fan-tas-tisch. Geen fan van een Big Mac? Ook de Spicy Cheeseburger staat weer op het menu.

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij trekken – ondanks het slechte weer – een sprintje naar de McDonald’s. Eetsmakelijk!

Lees ook: 45 cent burgers en McPizaa: deze 10 feitjes over McDonald’s wist je niet