scrub daddy

Het internet gaat los over deze spotgoedkope Wibra-spons

Fun & Living08 mrt 2023, 15:45 doorRomy Nouwen
Ben jij altijd op zoek naar de nieuwste items om je huisje spik en spante krijgen. Dan hebben wij de beste tip voor je gevonden! Het is tijd om afscheid te nemen van de simpele schuursponsjes, want deze kun je maar beter vervangen voor een Wibra-spons. Wij vertellen je waarom je deze spons moet gebruiken, waar je hem kunt kopen en het allerbelangrijkste: wat hij kost. Spoiler: het is een koopje.
scrub daddy

Schoonmaken gaat viral

Inmiddels zijn er, voornamelijk op TikTok, een hoop mensen te vinden die het heerlijk vinden om schoonmaakvideo's te delen. Maak kennis met CleanTok ! We zien op het platformen hoe mensen schoonmaken, de beste tips om de meest bijzondere plekken in huis schoon te maken én schoonmaakmiddelen die het onwijs goed doen. Zo gingen eerder deze fantastische roze schoonmaakmiddelen al helemaal viral. Ideaal voor mensen die een hekel hebben aan schoonmaken (ja, het werkt stiekem best motiverend) of mensen die niet zo goed weten waar ze moeten beginnen.

Spotgoedkope Wibra-spons

Volgens de laatste tips op internet moeten we nu zeker een bezoekje brengen aan de Wibra. Ze verkopen daar namelijk de zogenoemde Scrub Daddy , een megagoede spons, voor een klein prijsje. Deze spons werkt onwijs goed, omdat hij zich compleet aanpast aan de temperaturen van het water waarmee je schoonmaakt. Daarnaast kan hij een stuk meer zeep opnemen (lees: niet zo vaak opnieuw onderdompelen) én gaat hij een stuk sneller mee dan de schuursponsjes die je bij de supermarkt koopt.
wibra spons 300x162
Bron: Bon Appetit
Je kunt er werkelijk alles mee schoonmaken. Zo kun je er de badkamer, keuken, ramen of toilet mee boenen en kun je hem dankzij de oogjes in de spons ook nog eens goed vasthouden, waardoor je hem niet verliest. Deze Wibra-spons scoor je al voor €3,99. Dit klinkt als een vrij dure spons, maar eigenlijk is het gewoon een steengoede investering. Je doet er namelijk veel langer mee, waardoor je het zo terugverdient.