wijntje

Jij en je kat kunnen nu samen een aan wijntje nippen

Fun & Living03 sep 2023, 9:45 doorRomy Nouwen
Heb jij ook altijd al een wijntje willen doen met je kat, maar heb je er toch maar vanaf gezien? Dat is nu voor altijd verleden tijd. Er bestaan namelijk gewoon wijnen die speciaal gemaakt zijn voor katten. Ze kunnen dus veilig, met jou, een wijntje doen! Hoe leuk is dat?
wijntje
Bron: Pinterest

Liefde van een kat

Een kat als huisdier nemen heeft veel voordelen. Hoewel je aan een hoop dingen moet denken voor je zo'n viervoeter in huis haalt , brengt het je ook een hoop geluk. Je komt bijvoorbeeld nooit meer thuis in een leeg huis, want hij of zij zal je altijd met veel liefde opwachten. Daarnaast kun je altijd heerlijk knuffelen met je kat én lig je nooit alleen op de bank te kijken naar een romcom .

Wijntje met je kat

Enne, op het moment dat je alleen op de bank ligt mét je kat zou het wel leuk zijn als jullie de snacks en drankjes kunnen delen. Helaas mag een kat lang niet alles eten en drinken en is jouw wijntje al helemaal geen goed idee. Je wil immers geen dronken kat om je heen, toch? Gelukkig is daar nu een oplossing voor, want er zijn mensen die hierover nagedacht hebben. Zij zijn gaan brainstormen en ontwikkelen én komen uiteindelijk uit bij een speciale kattenwijn.
Deze kattenwijn komt in verschillende varianten en bestaat uiteraard niet uit alcohol, maar uit dingen die katten wél mogen drinken. Denk bijvoorbeeld aan kattenkruid of bietensap. Maar goed, verschillende keuzes dus. Het leuke aan deze wijnen is dat ze allemaal een leuke woordspeling hebben met het onderwerp 'kat'. MosCATo, Purrsecco en Pinot Meow zijn voorbeelden van de verschillende soorten wijn die er zijn. Hoe dan ook gaat jouw lieve kat hier mega van genieten en hoe gezellig dat jullie dan voortaan samen kunnen nippen aan een wijntje?