mcfreezy

Wil je proeven: McDonalds lanceert het nieuwe ijsje 'McFreezy'

Fun & Living17 jun , 13:00 doorRedactie
Als het goed is staat ons een enorm hete zomer te wachten. Het is lastig te geloven, aangezien het inmiddels juni is en we nog steeds niet zonder jas de deur uit kunnen. Maar de zon gaat vanzelf komen. En wat wil je op een enorm hete en zweterige dag? Ijs. Daarom komt McDonalds met een nieuw verfrissend ijsje - en wij zijn nu al fan.

Nét even anders

Beeld je even in: het is een snikhete dag en je kan aan niets anders denken dan een beetje verkoeling. Iets ijskouds om jezelf een beetje te verwennen. Normaal zou je misschien denken aan een milkshake of een softijsje, maar McDonald's gooit het over een andere boeg met hun nieuwste aanwinst: de McFreezy. Het is even iets anders dan een McFlurry of een Sundae. Het nieuwe ijsje bevat namelijk geen softijs en ook geen karamelsaus. Het is namelijk een waterijsje. Hij komt twee verschillende smaken: sinaasappel en mango/ananas. Heerlijk verfrissend dus.

Nog heel even wachten

Dus mocht je binnenkort langs de McDonalds gaan, of nu aangespoord zijn om met gierende banden naar het dichtstbijzijnde filiaal te rijden. Dan moeten we je nog heel even teleurstellen. Ze zijn momenteel namelijk alleen nog in Engeland te koop. Mocht je dus een tripje naar London op de planning hebben staan, heb je geluk en kan je hem alvast gaan proeven. Voor de rest: we moeten nog even geduld hebben.

Het mag wat kosten

Wel vinden veel Engelsen het ijsje aan de dure kant, blijkt uit de reacties die ze plaatsen op het internet. Het is een klein ijsje, en voor een doosje met 5 stuks betaal je al snel €10. Dat is dus nogal wat. Maar, hij is zeker het proberen waard. En al helemaal als de temperaturen hoger oplopen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten dit verfrissende ijsje te proeven, terwijl we met ons gezicht in het zonnetje zitten. Laat die zomer maar komen.