ontwerp zonder titel 48

Yvonne Coldeweijer deelt foto van groeiende babybuik na 23 weken

Fun & Living15 aug 2023, 11:02 doorIsabelle Bijman
Herinner je je nog die aankondiging in juni? Yvonne Coldeweijer liet het hoge woord eruit: zij en haar partner verwachten een klein wondertje. De queen of juice is al voorbij de helft van haar zwangerschapsreis. En raad eens? Ze geeft ons allemaal een sneak peek van de groeiende babybuik!
ontwerp zonder titel 48
Bron: @LifeOfYvonne

Yvonne Coldeweijer zwanger

Het was een onthulling halverwege juni: Yvonne en haar liefde staan op het punt om een kindje te verwelkomen! Via haar Instagram-story deelde ze een liefdevolle foto van haarzelf en haar partner tijdens een zonsondergang, met de allerkleinste letters die "11-12-2023" zeiden. Juist ja, de verwachte datum. Hoe ongelooflijk schattig!

23 weken zwanger

Vorige week gaf Yvonne Coldeweijer aan dat ze even op adem moest komen, toegevend dat ze meegesleept werd door de drukte. Maar hier is ze dan, back on track : “Ik ben er weer. Bedankt voor alle lieve berichtjes die ik afgelopen week van jullie heb mogen ontvangen. Ben er weer helemaal hoor”, verkondigde ze afgelopen weekend op haar story.“Ik begin de dag met mijn pregnancy yoga routine. Klinkt helemaal als een spiri influ , maar ben door die buik en lichaamshouding ineens zo stijf als een hark. En dit helpt enorm.”
In een daaropvolgende vragenronde vroeg een nieuwsgierige volger, "Hoe ver ben je? En wat vind je van de yoga? Ik ben zelf zwanger maar stel het steeds uit." Yvonne antwoordt: “Vandaag 23 weekjes. Mega buik hè. Ik voel de baby ook de hele dag druk doen in mijn buik. Mennn wat is dat raar en bijzonder!” En om het op te leuken, deelt ze een foto van haar bloeiende buik. Helemaal amazing.
img 4580 694x1200
Bron: @lifeofyvonne

Namasté met een buikje

“Ik vind de yoga (pregnancy yoga zoeken op YouTube) wel chill, omdat ik wat rugklachten kreeg, maar nu dus gelukkig niet meer!”, roept ze uit over haar yogaroutine. En geloof het of niet, het is geen soloprestatie volgens Yvonne. “Mijn vriend heeft vanochtend meegedaan met de yoga, dus heb weer gegierd." Ze voegt eraan toe: “Verder sport ik nog 2x per week met personal trainer. Wel lekker om in beweging te blijven, hoor!”
Dus daar heb je het! Yvonne Coldeweijer haar zwangerschap blijkt een mix te zijn van lachen en vooral yogahoudingen. We kunnen nu al niet wachten op alle babyfoto’s.