Héél groot nieuws vanuit juice land. Yvonne Coldeweijer is in verwachting van een kindje! Via Instagram deelt ze dit nieuws met een liefdevol kiekje samen met haar vriend.

Yvonne Coldeweijer André Hazes biografie

Baby op komst

We weten allemaal dat Yvonne Coldeweijer maar weinig loslaat over haar eigen leven, maar daar bracht ze vandaag verandering in. Met haar volgers deelde Yvonne dat ze op vakantie is in Santorini. We spotten een video van haar kamer op het prachtige eiland, maar de foto die daarop volgde was extra speciaal. Hierin stond namelijk in hele kleine letters een zwangerschapsaankondiging.

“11-12-2023”, schrijft Yvonne bij de foto. Oftewel, de uitgerekende datum wordt met haar volgers gedeeld. En we kunnen maar één ding zeggen over deze foto: het koppeltje ziet er heel gelukkig uit samen.

yvonne coldeweijer zwanger
@lifeofyvonne

Wie is de vader van het kindje?

Yvonne mag dan wel allerlei verhalen over andere BN’ers delen, maar over haar eigen liefdesleven laat ze maar weinig los. Toch denken juicekanalen te weten wie de vader van de kleine is, namelijk Max. Deze geheimzinnige Max zou al een lange tijd samen met Yvonne een relatie hebben. Maar again, we weten dit niet zeker, aangezien Yvonne haar privéleven enorm privé houdt.

In een post van RealityFBI lezen we de tekst: “Yvonne en Max worden ouders.” Hierbij zien we ook een foto van de man aan wie Yvonne haar hart verloren heeft. We wensen de twee in ieder geval heel veel geluk!

yvonne coldeweijer max liefde vriend kind verwachting