elise

Zinderende zomer? Dít is hoe elk sterrenbeeld de hitte trotseert

Fun & Living26 jun , 11:00 doorRedactie
Het is zomer! Ein-de-lijk schijnt de zon, kunnen we met de benen bloot en is een ijskoffie het enige juiste drankje. We hebben lang moeten wachten, maar dan heb je ook wat. Maar, niet iedereen vindt het heerlijk. Dat heeft blijkbaar alles te maken met je sterrenbeeld. Zit jij zwetend en puffend voor de airco? Of sta je extra vroeg op en ben je de hele dag druk?

Ram

Rammen zijn energiek en avontuurlijk, zélfs als het bloedheet is. Ze staan altijd klaar voor een spontaan strandfeestje of een uitdagende hike. Zon, zee, zweet? Geen probleem voor jou, zolang er maar genoeg water (en zonnebrandcrème) in de buurt is.

Stier

Jullie houden van comfort en luxe. Bij extreme hitte trek jij je het liefst terug in een koel, schaduwrijk plekje, liefst met een heerlijk koud drankje in de hand. Een zwembad of airco is een must voor deze levensgenieters.

Tweelingen

Tweelingen houden van verandering en variatie. Ze zullen de ene dag van de zon genieten in het park en de volgende dag afkoelen in een museum of bioscoop. Voor jullie is afwisseling de sleutel tot overleven, in die bloedhitte.

Kreeft

Jullie zijn thuisblijvers en voelen je het prettigst in een vertrouwde omgeving. Hup die airco aan, je maakt een voorraad verfrissende snacks en nodigt vrienden uit voor een gezellige, koele avond binnen. Heerlijk.

Leeuw

Leeuwen zijn echte zonaanbidders. Ze houden ervan om in het middelpunt van de aandacht te staan, of dat nu op een zonnig terras of bij een zwembadfeestje is. Zonnebril op, cocktail in de hand, en bakken maar.

Maagd

Jullie zijn praktisch en georganiseerd. Je zorgt ervoor dat je altijd goed voorbereid bent op de hitte met een voorraad water, lichte kleding en een goede zonnebrand. Je houdt van een nette, opgeruimde omgeving, zelfs tijdens de warmste dagen.

Weegschaal

Weegschalen houden van balans en harmonie. Ze zoeken graag de schaduw op, bijvoorbeeld in een mooi park of een gezellig terrasje. Voor hen is het belangrijk om zich comfortabel en stijlvol te voelen, ook tijdens een hittegolf.

Schorpioen

Schorpioenen zijn intens en gepassioneerd, en dat geldt ook voor hun manier van omgaan met de hitte. Ze houden van dramatische landschappen en kunnen genieten van de hitte in een woestijn of op een exotisch eiland. Voor hen is elke ervaring een avontuur, of het nu 20 of 40 graden is.

Boogschutter

Jullie zijn vrijheidszoekers en echte avonturiers. Je houdt van reizen en ontdekken, en laat je niet tegenhouden door de stijgende temperaturen. Of het nu een tropisch strand of een hete stad is, jij bent altijd klaar voor een nieuwe ervaring.

Steenbok

Steenbokken zijn gedisciplineerd en praktisch. Ze zorgen ervoor dat ze altijd een plan hebben om de hitte te vermijden, of dat nu betekent vroeg opstaan om te wandelen, of de middag doorbrengen in een gekoeld kantoor. Voor jullie is voorbereiding alles.

Waterman

De Waterman is innovatief en origineel. Ze vinden altijd creatieve manieren om met de hitte om te gaan, zoals het maken van hun eigen verfrissende drankjes of het organiseren van een watergevecht. Als er maar plezier gemaakt wordt, dan ben jij op je gelukkigst.

Vissen

En als laatste: Vissen. Jullie zijn dromerig en intuïtief. Je voelt je het best als je in de buurt bent van het water. Een zwembad, een meer of de zee, dat maakt eigenlijk niks uit. Je geniet van rustige, ontspannende activiteiten. Het liefst lig je de hele dag in de schaduw met en goed boek en plons je zo af en toe even het water in.