fem fem 4 5

Whut?! Zo oud is acteur Chase Stokes uit Outer Banks

Fun & Living14 mrt 2023, 15:43 doorAngela Badstuber
In films en series spelen acteurs vaak een andere leeftijd. Maar sommigen spelen een leeftijd, terwijl ze in het echt veel ouder of jonger zijn. Dit geldt ook voor acteur Chase Stokes van Outer Banks.
fem fem 4 5
Bron: Outer Banks

Chase Stokes

Chase Stokes is een Amerikaanse acteur. Hij speelt momenteel in de Netflix-serie Outer Banks. In de serie gaat een groep tieners op vakantie. Wanneer er een orkaan aankomt, eindigt dat hun vakantie. De gebeurtenis dwingen de vrienden om noodgedwongen beslissingen te nemen. Voor de rest is Chase ook te zien in thriller serie Tell Me Your Secrets en in de film The Beach House.

Leeftijd

In Outer Banks speelt Chase de 17-jarige John B. Door de dood van zijn vader woont hij al op zichzelf. Jeugdzorg wil dat hij bij een pleeggezin gaat wonen, maar zelf wil hij dat niet. Hoewel Chase het karakter speelt van een 17-jarige jongen, is hij dat niet in het echt. Chase kreeg namelijk de rol op 30-jarige leeftijd! Dat is een groot leeftijdsverschil!

Vierde seizoen

Onlangs werd de trailer van het derde seizoen van Outer Banks online gedeeld, met daarbij ook groot nieuws. Netflix maakte vlak na het delen van de trailer van seizoen drie bekend dat er – ja echt – een vierde seizoen van de serie gaat komen. Wanneer deze precies zal lanceren? Dat weten we nog niet, maar dat het derde seizoen een vervolg gaat krijgen is in ieder geval wel duidelijk.