schermafbeelding 2021 07 13 om 143120

Dit is het schattige zoontje van Belgische Bachelor Fabrizio

Fun & Living14 jul 2021, 19:00 doorChristel van den Berg
Gister kondigde we aan dat niemand minder dan Fabrizio de nieuwe Belgische Bachelor is . Ondanks dat we niet veel over de man konden vinden, bleek hij 29 jaar en papa te zijn! En wel van een héél schattig zoontje:

Zo’n vader zo’n zoon

Fabrizio deelt niet veel foto’s van zijn zoontje , maar áls hij het doet dan doet hij het goed! Hij plaatste een reeks van wel 3 (!) foto’s van hem samen met zijn ride or die. Zo te zien leert hij hem nu al wat stijl is. De twee maken de blits in geheel matchende outfits. Te lief!

Lekker anoniem

Het was voor de vader een lastige keuze om de identiteit van zijn zoontje wel of niet bekend te maken. Door zijn deelname aan het programma Temptation Island kreeg hij nog al wat commentaar over zich heen. Fabrizio geeft toe inderdaad niet altijd een goede vader geweest te zijn: hierin probeert hij verandering te brengen. Hélemaal laat hij zijn zoontje nog niet zien: op iedere foto is er een zonnebril gephotoshopped of het gezicht geblurred. We love a mysterious guy!
In een gesprek met Ferry Doedens vertelt Fabrizio openhartig over zijn zoontje. Hij vindt het ‘super geweldig’ om vader te zijn. Ook al was het niet zijn keuze heeft hij toch zijn verantwoordelijkheid genomen. En hij lijkt enorm veel op zijn vader! Alleen de tattoo’s missen nog.