3 juni 2021 gaat in de boeken als de dag dat er een BN’er babyboom plaats heeft gevonden. Naast Yara Michels die aankondigde dat ze zwanger is en de geboorte van het zoontje van Xelly Cabau van Kasbergen, heeft ook Nienke Plas vandaag haar tweede zoontje ter wereld gebracht! Ze deelt de unieke naam en een lieve foto!


Nienke Plas

Een wereld zonder Nienke Plas-Stjeward kunnen we ons niet meer voorstellen. Toch is Nienke pas sinds 2016 in de online media wereld belandt. Met haar komische weekvlogs op YouTube is ze binnen no-time uitgegroeid tot een echte ster. Zo is ze ondertussen actrice, presentatrice en heeft ze zelfs een theatershow op haar naam staan! Oh, en laten we haar gouden keeltje niet vergeten. Dit echte multitalent is dus niet meer uit de mediawereld te slaan.

Resley

Door de vlogs van Nienke kennen we ondertussen haar hele omgeving. Zo is haar echtgenoot Resley Stjeward heel vaak te zien. Hij en Nienke zijn al ruim veertien jaar samen en zijn in september vorig jaar getrouwd. De twee hebben al een zoontje samen, Frenky-Dean, die al een echte persoonlijkheid heeft. Ook zijn Nien en Res een podcast begonnen genaamd ‘Diep Man’, waarin de twee, zelfs na 14 jaar, nog genoeg te vertellen hebben!

Baby boy

De nieuwste toevoeging aan het gezin is: Novi-Jaxx. Nienke Plas deelde op haar Instagram de liefste foto van Resley die hun zoontje vasthoudt. Ze schrijft er bij: “Je bent bij een stelletje druktemakers beland maar je went vast snel. Frenky-Dean zijn droom is uitgekomen. Hij heeft een broertje gekregen. IK BEN ZO GELUKKIG.” Het stel had er bewust voor gekozen om het geslacht van de baby niet te onthullen, dus was het krijgen van een zoon voor hun net zo’n verrassing. Congrats!

Lees ook: Riverdale-ster KJ Apa en vriendin verwachten hun eerste kindje!