Ondertussen kennen we allemaal het verhaal wel van het meest rampzalige festival ooit. Fyre Festival zou óóit het beste festival ter wereld worden, maar was uiteindelijk de grootste flop van de eeuw. Afijn, wat doe je dan na het maken van een documentaire? Juist, je maakt er een horrorserie van.

The I-Land Netflix FEM FEM

Fyre Festival zou ooit de geschiedenis ingaan als beste festival van de wereld. Dat lukte uiteindelijk niet want wat blijkt, de oprichter Billy McFarland had fraude gepleegd en moest voor zes jaar de bak in. Na het succes van de documentaire heeft Netflix nu een (horror)serie gemaakt die iets weg heeft van Fyre Festival én de serie Lost van vroeger.

The I-Land

Een jong groep mensen geniet van de zon, het zee en het strand maar toch klopt er iets niet. Alle tien de aanwezigen lijden aan geheugenverlies waardoor ze fysieke en psychologische uitdagingen moeten ondergaan. Vanaf 12 september is het te zien op Netflix met in de hoofdrol actrice Kate Bosworth, Natalie Martinez en Michelle Veintimilla. Bekijk hier de aller eerste trailer:

Bekijk ook de eerste beelden van de nieuwste romantische komedie van Netflix ‘Falling Inn Love‘.