Bestaat ‘ie nou wel, of bestaat ‘ie niet? Dat blijft de vraag die in menig artikel op online vrouwenmagazines en in vrouwenbladen blijft rondspoken. Volgens artikel 1 bestaat hij wel, de ander heeft het ‘geheim’ ontdekt en verklapt dat de G-spot een fabel is. Feit blijft: een orgasme krijgen door de G-spot is next level. Mocht je het nou nog nooit geprobeerd of hem überhaupt gevonden hebben: wij helpen je op weg. En wel met de makkelijkste tool om er een te bereiken: de G-spot vibrator. Lees je mee?

G-spot vibrators FEM FEM

Eén klein plekje

Bij FEM FEM gaan we er voor het gemak even vanuit dat elke vrouw een G-spot heeft. Omdat jij waarschijnlijk denkt dat jouw lichaam regelrecht in een pretpark verandert wanneer je hem ein-de-lijk gevonden hebt, liggen de verwachtingen hoog. Heel hoog. Uitkomst? Teleurstelling. Maar dat is nergens voor nodig. Je moet gewoon even weten hoe je moet zoeken.

Zo vind je hem

Het zit zo. De G-spot bevindt zich 3 tot 6 centimeter aan de bovenkant binnenin je vagina. Wanneer je met je vingers naar binnen gaat met je vingertoppen naar boven, voel je ergens een ‘geribbeld’ plekje. Dit plekje wijkt een beetje af van de structuur van de rest van de binnenkant van je vagina. Maar! En nu komt de maar. Hij is dus niet bij iedereen gelijk voelbaar wanneer je op zoek gaat. Hij wordt een stuk beter voelbaar wanneer je flink opgewonden bent, dus wanneer de vagina goed doorbloed en vochtig is.

Stimulatie

Je G-spot kun je, net als bij je clitoris, op verschillende manieren stimuleren. Wel moeten we eerlijk zeggen dat het lastig is om hem zelf te stimuleren met je vingers. Dat houd je misschien even vol, maar minutenlang een yoga-achtige pose aanhouden gaat misschien niet goed samen met overgave en genieten. Wat je wel kunt doen, is hem eerst met je vingers opzoeken zodat je precies weet waar die zit en weet hoe je deze het liefst stimuleert. Daarna kun je gebruik maken van speciale G-spot vibrators voor g-spot stimulatie, of de vingers van je bedpartner.

G-spot vibrators

Wat belangrijk is om op te letten wanneer je een G-spot vibrator koopt, is dat je er eentje aanschaft die kwalitatief goed is. Kies bijvoorbeeld voor een model op batterijen of een die via USB-oplaadbaar is. Een G-spot vibrator van goede kwaliteit beschikt over de juiste trillingen en sensaties, om jou tot een ultiem hoogtepunt te laten komen. De meeste G-spot vibrators zijn van zichzelf al voorzien van een kromming om moeiteloos de G-spot te bereiken. De ultieme combinatie wordt door veel vrouwen vaak als volgt omschreven: trillingen samen met het in en uit bewegen van de G-spot vibrator zijn nodig voor het bereiken van een orgasme. De beloning is groot, want een G-spot orgasme is nog veel heviger en intenser dan een hoogtepunt als gevolg van het stimuleren van de uitwendige clitoris. Win-win!

via GIPHY

Benieuwd naar meer sextoys? Neem eens een kijkje op Sextoyland.nl.

Lees ook: Dit is waarom de Rabbit vibrator de meest populaire vibrator is