Een vibrator? Say what? Als je hier nog nooit mee hebt geëxperimenteerd is het allemaal best wel spannend, en als we eerlijk zijn ligt er dan ook best wel een taboe op dit onderwerp. Maar dat is helemaal nergens voor nodig! Seks is namelijk fantastisch, of het nou met je lover is of met jezelf. En geloof ons, het is echt niet raar om daar een vibrator bij te gebruiken. En laten wij je nou net advies geven over de best verkochte vibrator aller tijden! Lees je mee?

Wat is de Rabbit Vibrator?

Een rabbit vibrator komt als volgt aan haar naam: de vibrator heeft een ‘rabbit’ gedeelte, een extra stukje dat aan de ‘staaf’ vastzit. Dit extra gedeelte zorgt voor clitorale stimulatie, terwijl de zogenoemde staaf de vagina stimuleert. Klinkt dat niet geweldig? Dit extra gedeelte heeft soms de vorm van konijnenoortjes, vandaar de naam.

Best of both worlds

Oke, de Rabbit vibrators zijn dus de meest populaire vibrators, maar waarom dan? Nou, dat zullen wij je vertellen. Deze gadget kan namelijk zorgen voor  zowel clitorale stimulatie als ‘penetratie’ op hetzelfde moment. Kortom: de gewilde combinatie waar we naar op zoek zijn oftewel the best of both worlds! Klinkt geweldig toch? Zo kom je tijdens een solosessie tot ongekende hoogtes. We love it.

Sex And The City

Oelala, kennen jullie die scene nog waarin de leading ladies van Sex And The City kennismaken met The Rabbit? Eerst zijn ze allemaal wat afwachtend en afkeurend, maar zodra ze hem eenmaal gebruikt hebben, is er geen weg meer terug! Vooral Charlotte is niet te stoppen en raakt er bijna aan verslaafd. Benieuwd? See for yourself….

Batterij of USB oplader

Klinkt goed allemaal, maar wat als ‘ie leeg raakt terwijl jij niet meer zonder kan? Geen zorgen, want deze fijne vibrator heeft zowel modellen die via USB oplaadbaar zijn, als op batterij. Ideaal ding he?! Ben jij wel in voor het proberen van een vibrator, maar lijkt de Rabbit vibrator jou niks? (kunnen wij ons niets bij voorstellen, maar het kan), dan zijn er natuurlijk altijd heel veel meer vibrators die jij zou kunnen proberen.

Lees ook: Dit moet je weten als je voor het eerst een vibrator wil kopen