Luister maar eens naar de soundtrack van The Greatest Showman zonder te grijnzen, te zingen of dansend door de kamer te gaan. Onmogelijke opgave toch? We’ve got some good news for you then…

greatest showman - FEM FEM

Full body work-out

We werden laatst al helemaal happy van de Mamma Mia work-out, maar deze variant van The Greatest Showman mag er ook zeker wezen! Meezingen op de leukste hitjes én daarnaast bezig zijn met een full body work-out. Eerlijk, wat wil je nog meer?

Epische soundtracks

Onze favoriete kanaal Youtube staat boordevol met amazing dance routines. Vooral het account van Youtuber Kyra Provost is een pareltje. Kyra combineert epische soundtracks van de leukste films met een heavy work-out. Té leuk toch?

Een van haar meest populaire video’s is haar Greatest Showman cardio-danstraining voor het hele lichaam. De bekendste hitjes o.a. The Greatest Show, The Other Side, This is Me en Rewrite The Stars staan op de playlist.

Vreugde verspreiden

Kyra heeft een beetje een obsessie om mensen gelukkig te maken. ‘Toen alles dicht ging afgelopen jaar en mensen depressiever werden, wist ik gewoon dat ik iets terug wilde doen om wat vreugde te verspreiden.’ Aldus Kyra.

‘In mijn eerste video heb ik mijn liefde voor Disney, dans en fitness gecombineerd. Die video ging echt viral en het wat zo mega vet! Ik merkte dat ik dit zo leuk vond om te doen, dat ik  meer video’s ben gaan maken en nu doe ik niet anders’.

De video kun je hieronder bekijken. Trommel je vriendinnen op, trek je fijnste sportpakkie aan en let’s get ready for some action!

Meer fan van Mamma Mia? Deze 25 min work-out moet je dan zeker proberen!