Summer is here, dus dat betekent dat de zonovergoten kiekjes op Instagram je weer om de oren vliegen. En stiekem vinden wij dat helemaal niet erg. Zo wist Gaby Blaaser haar volgers gister te verrassen met een spicy bikinikiekje op Instagram.

Killerbody

Wie Gaby Blaaser op Instagram volgt, weet dat de actrice bijna dagelijks in de sportschool te vinden is. Gaby doet al een lange tijd aan krachttraining en deelt hier regelmatig video’s en foto’s over op haar Instagram. Enne, al dat trainen in de sportschool werpt z’n vruchten af. Zo is Gaby onwijs fit en weet ze menig volger te verbazen met haar killerbody.

Deze week hadden we te maken met warme temperaturen en daarom deelde Gaby een foto van zichzelf in een zwart badpak met laag uitgesneden decolleté. Stunning, Gaby.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby Blaaser

Gaby, geboren en getogen in Amsterdam, is een Nederlands actrice, presentatrice en model. Ze heeft aardig aan de weg getimmerd en is tegenwoordig een bekende naam in de Nederlandse media-wereld. Het begon allemaal in het jaar 2007, waarin Gaby te zien was als Jolé van Haagendoorn in de jeugdsoap SpangaS. Ze speelde hier de rol van Jolé tot 2010.

Tijdens deze klus speelde Gaby ook Manon in de soap Onderweg naar Morgen. Niet veel later kwamen de grote rollen op het pad van de actrice. Gaby maakte in het jaar 2014 haar debuut in de RTL-soap Goede Tijden, Slechte Tijden als Sacha Kramer. Daarna werd ze presentatrice van Campinglife, dat in 2016 tot een einde kwam. Ze deed in 2016 mee aan Expeditie Robinson en in 2020 was Gaby te zien als de Bachelorette waarbij ze op zoek ging naar de ware liefde.