Wie Temptation Island: Love or Leave op de voet volgde, weet het zich waarschijnlijk nog goed te herinneren: de dreamdate van Maris en Jari. De twee leken een behoorlijke crush op elkaar te hebben, maar lieten niet veel details over deze date los. Wat gebeurde er nou eigenlijk tijdens deze steamy nacht?

jari maris
Bron: Tom Cornelissen

Jari en Maris

Terwijl Ivo nadacht over een open relatie, kreeg Maris het steeds gezelliger met Jari. De twee hadden duidelijk een goede connectie, maar of er vanuit beide kanten ook een seksuele aantrekkingskracht was? Dat wisten we niet zeker. De dag na de dreamdate wist Jari een kleine hint te delen over de nacht met Maris, maar al met al lieten de twee niet veel los. Eindstand: we hadden eigenlijk geen idee wat er tijdens deze dreamdate was gebeurd.

Eerlijkheid duurt het langst

Ondanks dat Maris en Ivo weer back together zijn en Jari en Temptation-single Nena een relatie hebben, blijven fans van het programma nieuwsgierig. Want wat is er nou precies gebeurd tussen de twee? Aan RTL Boulevard vertelt Jari: “Laten we eerlijk zijn, er is gewoon meer gebeurd.”

“Als je aan zo’n programma meedoet vind ik wel dat je open kaart moet spelen en dat doe ik dus. Er is alles gebeurd wat er kan gebeuren”, gaat hij verder.

On good terms

Dat Jari en Maris een steamy nacht hebben gehad, is dus wel duidelijk. Maar ondanks dat de twee het zo leuk hebben gehad, vindt Jari het prima dat hij en Maris nu geen koppel zijn. “De klik die je met iemand hebt opgebouwd, dat mis je wel”, legt hij uit. Gelukkig vond Jari vlak na het programma de liefde bij zijn nieuwe vriendin Nena. En uiteindelijk kunnen zowel Nena, Jari, Ivo, Maris én Esmé het heel goed met elkaar vinden.

Hij legt uit dat het stel samen een feestje heeft bezocht en elkaar nog regelmatig spreekt. Over de dreamdate wordt echter niet veel gesproken. “Ivo, Maris en ik hebben het daar niet eens een keer over gehad, maar ik weet haast wel zeker dat hij het weet.”

Lees ook: Fan van Emily in Paris en Sex and the City? Dan wil je deze nieuwe Netflix-serie ook zien