De maand april staat alweer bijna voor de deur, want pfff… de tijd vliegt! Dat betekent wel dat alle mensen die in april jarig zijn bijna weer de kaarsjes op de taart mogen uitblazen! Ben jij benieuwd wat het over jou zegt dat jouw geboortemaand april is? Lees dan even verder.

geboortemaand
Bron: Emily in Paris

Let’s get spiritual

Als je in april geboren bent, ben je of een Ram of een Stier. Ram staat bekend als een ambitieus en avontuurlijk persoon die niet snel stilzit. Het is een echte levensgenieter! Stier staat bekend als iemand die hard werkt voor wat hij of zij wil bereiken. Daarnaast is de Stier stiekem ook wel een luxepoesje dus óók daar wordt genoeg naar gestreefd.

Dít zoek jij in de liefde

Als we kijken naar de sterrenbeelden Ram en Stier, kunnen we een aantal conclusies trekken op het gebied van romance. Zo valt een Ram eigenlijk vaak op een Ram! Ram vindt het namelijk prima om het leven te delen met iemand die er precies hetzelfde in staat. Een Stier daarentegen heeft wel andere voorkeuren. De beste match? Dat is met een Weegschaal. Zij vullen elkaar perfect aan in het leven.

Jouw persoonlijkheid

Mensen die ooit in de geboortemaand april ter wereld kwamen kun je maar beter omarmen, want ze hebben een enorm inlevingsvermogen. Ze vinden het fijn om er voor hun vrienden en familie te zijn en bieden vaak een luisterend oor als je dat nodig hebt. En dat is niet alles. Ze helpen je ook graag met alle issues waar jij tegenaan loopt. Ze staan namelijk mega positief in het leven en kunnen je bijna altijd wel helpen met de oplossing die het jou een stuk makkelijk gaat maken. Tot slot zijn mensen die in april geboren zijn dus vaak Ram, wat betekent dat ze het ook zeker niet erg vinden om lekker in het middelpunt van de aandacht te staan.

Dit moet jij doen in het leven

Voor mensen die in april zijn geboren maakt het eigenlijk niet uit welke sport of hobby ze beoefenen óf in welke branche ze werken, want ze zijn namelijk overal goed in. Ze hebben nou eenmaal veel talenten, waardoor ze eigenlijk overal wel goed uit de voeten kunnen. Daarnaast hebben ze een groot aanpassingsvermogen, dus ook in moeilijke situaties komen ze er wel uit.