De één trekt het liefst alle aandacht naar zich toe terwijl de ander liever door de grond zakt als de ogen op hem of haar gericht zijn. Iedereen zit nou eenmaal anders in elkaar. Maarre, wist je dat je dit eigenlijk kunt linken aan je sterrenbeeld? Deze sterrenbeelden staan graag in het middelpunt.

graag in het middelpunt
Bron: Emily in Paris

Deze sterrenbeelden staan graag in het middelpunt

Je sterrenbeeld zegt dus eigenlijk onwijs veel over jou. Zo zegt het iets over hoe preuts jij bent, hoe goed je kan zoenen of hoe groot de kans is dat je miljonair wordt. Eigenlijk best handig om je hier zo nu en dan even in te verdiepen. Ook zegt het heel veel over je persoonlijkheid en je gedrag. Deze sterrenbeelden staan bijvoorbeeld heel graag in het middelpunt.

1. Ram

Een Ram zit zeker niet stil in het leven. Ze kan er dan ook weinig aan doen, maar ze maakt nou eenmaal interessante dingen mee. Enne, die deelt ze dan ook maar al te graag. Het liefst praat een Ram dan constant over zichzelf en trekt ze alle aandacht het liefst de hele tijd naar zich toe. Ze vergeet dan gemakkelijk dat ze helemaal niet alleen in de kamer zit.

2. Boogschutter

Niet alleen de Ram zit zo in elkaar. Ook de Boogschutter is een echte avonturier en gaat bewust op zoek naar de meest avontuurlijke activiteiten. Geen wonder dat een Boogschutter letterlijk niet kan stoppen met praten. Je hoeft je met een Boogschutter in de buurt trouwens ook nooit zorgen te maken over een awkward stilte, want voor je ’t weet vult de Boogschutter deze op met een nieuw verhaal.

3. Leeuw

De Leeuw is uiteraard hét sterrenbeeld dat graag in het middelpunt staat. Ze houden er nou eenmaal van om alle aandacht naar zich toe trekken en doen dit ook vaak met veel bombarie. Het fijne aan de Leeuw is dan weer wel dat ze heus niet alle aandacht altijd maar alleen opeist. Ze vindt het ook heerlijk om met iemand anders in de schijnwerpers te staan!