Je bent al een aantal keer op date geweest met die ene leuke Tinder-match, en je hebt je lang genoeg ingehouden en scheurt hem het liefst vanavond nog de kleren van het lijf! Maarre, zal hij goed zijn? Aan dit gedrag van je date kun je aflezen of hij goed is in bed of niet.

Hoe zie je of iemand goed in bed is
Bron: 365 dni

Bad guy? Shy guy!

Een (te) lieve en geïnteresseerde man betekent voor sommige dames ook een tikkeltje ‘saai’. Vergis je niet. Is jouw date oprecht geïnteresseerd en stelt hij veel vragen? Gedraagt hij zich ook nog eens vriendelijk tegen het barpersoneel, en niet alleen tegen jou? Grote kans dat hij empathisch is en dus rekening houdt met anderen. En dus ook wanneer jullie samen in bed belanden. Trekt hij vooral zijn eigen plan en is zijn wil wet bij het maken van dateplannen? Waarschijnlijk heb je een (dominante) machoman of narcist aan de haak geslagen.

Heb je hem getroffen op een datingapp waarbij hij meerdere foto’s met ontbloot bovenlijf had? Én weet hij na jullie eerste date niet wat jij in het dagelijks leven doet, of je broers/zussen hebt en waar je bent opgegroeid? Waarschijnlijk wordt het tijd om heel hard te rennen. Tenzij je openstaat voor een vluggertje (waarbij zijn genot centraal staat).

Zelfverzekerdheid

Zelfverzekerde mannen zijn woest aantrekkelijk, en niet zonder reden. Check wel even of het oprechte zelfverzekerdheid is, of toch een flinke portie opschepperij. Kan hij het niet laten elke vijf minuten een goede eigenschap van zichzelf op te noemen? Dan is hij misschien niet zo zelfverzekerd als hij doet geloven. Praat hij ook nog eens alleen over zichzelf? Grote kans dat hij in bed ook vooral aan zichzelf denkt.

Is je date een beetje onzeker? Misschien is hij gewoon een beetje zenuwachtig. Een gezonde spanning hoeft helemaal niet erg te zijn. Grote kans dat hij zich genoodzaakt voelt het jou naar de zin te maken tussen de lakens!

It’s in his kiss

Diana Ross zong het al: it’s in his kiss. En boy, was she right! Volgens seksuoloog Ava Cadell kan een zoen veel vertellen over wat voor bedpartner iemand is. Gooit je date alles in de strijd en zoent hij met veel passie? Dan kun je erop rekenen dat iemand dit in bed voortzet en dus wel degelijk goed in bed is.

Natuurlijk blijft elke eerste keer met een nieuw persoon spannend. Iedereen is anders en heeft zijn eigen voorkeuren. Wij weten wel: oefening baart kunst! Daarnaast doet communicatie wonderen. Help hem dus een eindje op weg en geef het aan wanneer hij goed zit. ‘Ja, precies daar!’ 😉