De Sinterklaastijd is eigenlijk een van de meest favoriete momentjes van het jaar wat ons betreft. Pepernoten in alle soorten en maten, cadeautjes én natuurlijk de chocoladeletters. Daar waar we het een aantal jaren geleden nog gewoon moesten doen met de melk, puur en – in kleine gevallen – wit als het gaat om chocoladeletters, begint daar nu ook verandering in te komen. We zien tegenwoordig de gekste chocoladeletter smaken voorbijkomen.

Sinterklaassnacks in een nieuw jasje

Van de pepernoten zijn we het inmiddels wel gewend. Ook deze werden de afgelopen jaren in een nieuw jasje gestoken. Je kunt het je zo gek niet bedenken of het bestaat en er blijven maar nieuwe variaties komen. Denk bijvoorbeeld aan de confetti pepernoten, truffel pepernoten of red velvet pepernoten. Niet langer de Van Delft winkels komen met de gekste creaties, want onze eigen supermarkten kunnen er ook een handje van.

De gekste chocoladeletter smaken van de Jamin

Dat het nu ook de hoogste tijd was om de chocoladeletters eens een opfrissertje te geven, is wel duidelijk. De afgelopen jaren zijn er wel wat bijzondere creaties voorbij gekomen, maar geen merk pakte het zo serieus aan als de Jamin dit jaar doet. Wij zijn verrast van het resultaat, want dat het gek is, is een ding wat zeker is.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jamin (@jaminonline)

Red Velvet, Cookie monster, Whisky Karamel, Matcha Merengue en pepernoot fudge. Zomaar een greep uit de vele opties die Jamin nu te bieden heeft. Toegegeven: goedkoop zijn ze niet. Je betaalt gemiddeld voor zo’n letter een eurootje of zes. Dat betekent dat je dus voor de lekkere trek (lees: de hele letter binnen 15 minuten opeten) beter langs de supermarkt kunt gaan. Wil je echter een leuk cadeautje of kun je jezelf beheersen? Dan kan het uiteraard geen kwaad om jezelf te trakteren op een van de gekste chocoladeletter smaken.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jamin (@jaminonline)

Je kunt via de website van Jamin gemakkelijk vinden waar de dichtstbijzijnde winkel zit. Daarna geven ze precies aan welke van deze bizarre chocoladeletters je daar allemaal kunt vinden. Begin dus maar vast met speuren en ren daarna zo snel je kan naar de winkel om in te slaan. Smullen maar!

Lees ook: Charcuterie chalets zijn de nieuwe peperkoekhuisjes