Meedoen aan Kopen zonder Kijken: het is tegenwoordig meer een droom dan een nachtmerrie. Waar we een aantal jaar geleden mensen voor gek verklaarden, zijn we inmiddels jaloers op de geluksvogels die mee mogen doen aan dit programma. Het houdt namelijk in dat je de oververhitte huizenmarkt niet zelf hoeft te betreden. Wie denkt dat je hier zomaar aan mee kunt doen, heeft het mis. Je moet namelijk een flinke zak geld achter de hand hebben om mee te doen.

zoveel geld heb je nodig om mee te doen aan Kopen zonder Kijken
Bron: RTL

Zoveel geld heb je nodig om mee te doen aan Kopen zonder Kijken

De tijd van cadeautjes is écht voorbij. Mensen die zich aanmelden maken alleen kans op een deelname wanneer ze een budget van meer dan €500.000 te besteden hebben. Hiermee wordt het programma volgens makelaar Alex van Keulen eigenlijk gewoon een elite-programma. Volgens hem kan het Kopen zonder Kijken-team bij een lager budget niks betekenen. Mensen die meedoen moeten écht alles zelf betalen.

Geen zorgen

Waar de mensen in het eerste seizoen nog niet wisten waar ze aan begonnen, weten de mensen die zich nu aanmelden héél goed wat ze kunnen verwachten. Het is dan ook geen verrassing dat er nog steeds heel veel mensen dromen over een deelname. Volgens de regisseur van het succesvolle programma is er dan ook zeker geen gebrek aan aanmeldingen. Mensen die zich opgeven voor Kopen zonder Kijken zien het als een laatste kans en grijpen het dan ook met beide handen aan.

kopen zonder kijken
Bron: RTL

Lees ook: Even loeren: Elise Boers zet droomhuis in Amsterdam op Funda te koop