Geld verdienen terwijl je thuiszit? Dat klinkt fantastisch toch! Het kan ook echt, want er zijn een hele hoop apps waarmee jij geld kan verdienen, gewoon, terwijl je thuisblijft. Het klinkt als een droom die uitkomt. Het enige wat je nodig hebt, is wat vrije tijd en deze apps. Thank us later.

QuickThoughts

Heb jij niet zoveel te doen en wil je wel wat geld verdienen? Dat kan met deze app. Het enige wat je moet doen is het invullen van enquêtes, simpeler kan niet. Voor elke ingevulde enquête krijg je 0,50 euro en dit kan je opsparen, waardoor je uiteindelijk een tegoedbon van bijvoorbeeld bol.com kunt krijgen. Helaas komt het geld niet op je rekening, maar je kunt er wel meteen iets leuks van kopen.

Scoopshot

Is fotograferen jouw grootste passie en wil je hier mee mee oefenen? Dan is deze app voor jou gemaakt. In de app kun je allemaal bedrijven vinden die op zoek zijn naar een bepaalde foto. Ze geven in de app een opdracht over de foto die ze willen en als je die eenmaal gemaakt hebt, kun je hem uploaden in de app. De bedrijven kiezen de mooiste foto uit en geven daarvoor bedragen van 10 tot 100 euro. Leuk bijverdienen, toch?!

Homerr

Ben jij vooral heel lui en wil jij serieus alleen maar op de bank zitten en geld verdienen. Deze app biedt de oplossing. Met deze app kun jij een Homerr buurtpunt worden voor de pakketjes die mensen bestellen. Is jouw buurvrouw niet thuis? Dan brengen ze het ook naar jou en kunnen jouw buurtgenoten dit pakketje gewoon ophalen. Jij krijgt er weer een kleine vergoeding bij per pakketje. Zo word je bijna slapend rijk ;-).

Roamler

Verveel jij je thuis en ontdek je graag je buurt? In deze app voer je kleine opdrachten uit en krijg je voor elke opdracht een paar euro. Je bent namelijk een soort mysterieshopper en gaat voor een opdracht naar een supermarkt of eettentje in de buurt. Je maakt foto’s van producten of diensten en zet die in de app samen met een beoordeling. Super simpel en makkelijk verdienen!

Vinted/ Marktplaats/ United Wardrobe

Heb jij teveel spullen in je huis waar je niks mee doet? Verkoop ze op een van de bovenstaande sites! Jij hebt weer een opgeruimd huis en je krijgt er met een beetje onderhandelen een goed bedrag voor. Je hebt vast wel kleding in je kast die je niet meer aandoet, zonde om te bewaren!

Scoupy

Heb jij elke week een hele waslijst aan boodschappen en krijg je hier graag wat geld voor terug? Dit kan super makkelijk met Scoupy. In de app zijn elke week weer andere acties waardoor je het gehele bedrag van je aankoop terugkrijgt of een gedeelte. Je hoeft alleen je kassabon in de app te scannen en te wachten tot het geld op je rekening staat. Zo kan je nog eens een lekker snoepje kopen, toch?

Wil jij geld verdienen met Instagram, zonder influencer te zijn? Dat doe je zo!