Wow! Je gelooft het misschien niet, maar er bestaat duidelijk wel zoiets als een droombaan! Bij deze baan heb je gewoon niet het idee dat je daadwerkelijk aan het werk bent, omdat het er zo veel energie van krijgt. Er bestaat namelijk een baan waarbij je betaald krijgt om pizza te eten. What?! En niet voor zomaar een salaris. Je verdient namelijk €800 per dag.

Wat moet je doen voor deze baan?

Geld verdienen door pizza te eten… Als dit niet als een droombaan klinkt dan weten wij het ook niet meer. Om hier te kunnen werken moet je solliciteren bij het bedrijf Ooni. Dit is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het maken van pizza ovens. Af en toe moet je even de ovens (die makkelijk te verplaatsten zijn) verplaatsen op bijvoorbeeld een feestje. Verder mag je ook nog eens zelf recepten proberen en deze ook even proeven. Natuurlijk maak je dan wel gebruik van de ovens van Ooni. Na dit allemaal te hebben gedaan hoef je alleen nog maar het resultaat op Instagram te delen. Dit klinkt toch als de meest leuke en makkelijke baan die er is?!

€800 op een dag verdienen?!

Het is dus echt zo… je kunt pizza eten én er betaald voor krijgen. Vertel heel enthousiast over pizza’s tegen je Instagram volgers en jij bent geschikt voor de baan. Alsof het heel veel moeite kost om enthousiast te zijn over die heerlijke pizza’s… Jij hebt daar als echte fan natuurlijk echt geen moeite mee! Naast dat deze baan helemaal leuk is, verdien je er ook nog eens makkelijk heel veel geld mee. Je kunt op een dag zo’n €800 verdienen. What! Iedereen wil toch wel zo’n baan waar makkelijk geld verdienen mogelijk is? Ooni is wel een Amerikaans bedrijf, maar maak je geen zorgen. Mensen over heel de wereld kunnen zich aanmelden. Het enige wat je moet doen om daar te kunnen werken is een filmpje opsturen van één minuut waarin je vertelt over je passie voor pizza. Na het opsturen is het alleen nog maar afwachten of jij het bent geworden.

Lees ook: Iets bijverdienen terwijl je thuiszit? Deze apps kunnen jou geld opleveren