De trouwe fans van Friends kennen Phoebe Buffay, gespeeld door actrice Lisa Kudrow, nog wel. We keken het liefste de hele dag naar onze favoriete serie en genoten met volle teugen van de komische avonturen die de zes vrienden meemaakten. De wijze uitspraken van Phoebe (maar vooral ook de onnozele) zijn ons nog altijd bijgebleven en daarom is het tijd om ze op een rijtje te zetten en terug te blikken.

phoebe-friends-liefdeslessen-femfem

#1 Jezelf de leukste persoon op aarde vinden

En ja, dat moeten we ook zeker vinden. Want als we onszelf niet leuk vinden, hoe laten we iemand anders ons dan leuk vinden?

via GIPHY

#2 Verleidelijke danstechnieken

De moves namen we ook zeker over en op zaterdagavond stonden we er net zo bij als Phoebe.

via GIPHY

#3 Geloven in je eigen talenten en je hier niet voor schamen

Voor wie zou jij je moeten schamen? Believe in yourself! Wanneer jij iets leuk vindt om te doen, moet je er vooral niet mee stoppen.

via GIPHY

#4 Altijd eerlijk zijn

Een belangrijke uitspraak van Phoebe, want eerlijkheid duurt het langst. Niemand heeft er iets aan wanneer je tegen hem zegt dat je een tweede date wel ziet zitten, wanneer dit niet zo is. Wees dus gewoon eerlijk.

via GIPHY

#5 Cheesy flirttechnieken

Misschien hebben wij onze technieken van nu wel te danken aan Phoebe! Want waarom codetaal gebruiken als je iets ook gewoon recht door zee kunt zeggen?

via GIPHY

#6 Er voor de volle 100% voor gaan

Let’s do it!  Net zoals Phoebe altijd deed. Wanneer jij iemand wilt, zórg je er wel voor dat hij jou ook leuk gaat vinden.

via GIPHY

Keek jij vroeger ook naar Friends?

Lees ook:

Breng je jeugd weer tot leven met deze series van vroeger