Is het alweer tijd voor vakantie? Wij vinden van wel. En dan wel een specifieke vakantie! Het is namelijk hoog tijd voor een vakantie met je beste vriendinnen. Dit is namelijk niet alleen mega gezellig, maar ook nog eens goed voor je mentale gezondheid. Je wordt namelijk gelukkig van een vriendinnenvakantie!

Je wordt gelukkig van een vriendinnenvakantie

Vriendinnenvakanties zijn bij de meeste vriendinnengroepen een traditie en dat is met een reden. Lange gezellige avondjes borrelen, gezellig samen eten en leuke uitjes overdag. Dit soort kleine vakanties zijn eigenlijk altijd een goed idee. Nu blijkt dat het ook echt meer is dan alleen gezellig. Het is voor je mentale gezondheid de beste keuze die je kunt maken! Je wordt helemaal gelukkig van een vriendinnen vakantie.

Een goed excuus om dus snel rond de tafel te gaan zitten om te plannen. Uit onderzoek is gebleken dat je dit zo snel mogelijk zou moeten doen. Een vakantie met je vriendinnen is gewoon noodzakelijk voor het verbeteren van je geluk. En daar blijft het niet bij! Een reisje op zich heeft eigenlijk al een goede invloed op je hele gezondheid. Je bent er even tussenuit én ervaart meer rust dus na een vakantie voel je je herboren.

Tel daarbij op dat je dit ook nog eens met je beste vriendinnen kunt doen. Daar breng je sowieso al graag tijd meer door! In Nederland spreek je elkaar uiteraard regelmatig, maar schiet het afspreken er soms bij in. Iedereen heeft het druk met werken, studeren, hobby’s en familie. Het écht samenzijn zorgt uiteindelijk voor de emotionele band, die weer zorgt dat je echt gelukkig bent. Het maakt natuurlijk niet uit of je dit in de vorm van een weekendje weg in Nederland óf in de vorm van een midweek Spanje doet. Als jullie maar tijd met elkaar doorbrengen!

Lees ook: De zes perfecte Airbnb’s in Nederland voor een vriendinnenweeekend