Is het weer tijd voor het jaarlijkse vriendinnenweekend, maar zoeken jullie het toch liever binnen de grenzen? Dan kunnen we kort en krachtig zijn: in Nederland kun je de meest geweldige Airbnb’s vinden voor een relaxed weekendje met je bff’s. We gingen op zoek – met hoge eisen uiteraard – en vonden zes perfecte Airbnb’s in Nederland voor een vriendinnenweekend.

Airbnb’s in Nederland voor een vriendinnenweekend

Het organiseren van vriendinnenweekenden is al een dagtaak op zich. We kunnen ons voorstellen dat je het daarom liever binnen Nederland houdt, omdat er nou eenmaal nog het dubbele bij komt kijken zodra je met het vliegtuig of de trein moet. Omdat niemand zin heeft om te moederen over haar bff groep is het voor iedereen gemakkelijker om in Nederland te gaan. En dat is ook helemaal geen straf! Nederland heeft prachtige plekjes waar je je prima kunt vermaken.

Omdat geen enkele vriendinnengroep hetzelfde aantal heeft, gingen we op zoek naar Airbnb’s in Nederland voor een vriendinnenweekend met verschillende groottes vriendinnengroepen.

Airbnb’s voor 4 tot 6 personen

Watervilla in Giethoorn

We beginnen meteen goed, want deze watervilla is écht ge-wel-dig! Deze unieke locatie op het water heeft de echte Giethoornse sfeer met het prachtige uitzicht over de rietvelden. In de oase van rust kun je door de grote ramen wilde dieren spotten én je kunt dichtbij een bootje huren om Giethoorn te ontdekken. Het verblijf heeft verder alles wat je nodig hebt, maar is wel echt voor maximaal vier personen!

Airbnb's in Nederland voor een vriendinnenweekend
Airbnb
Watervilla in Giethoorn
Airbnb

Rondstamhuis in Ermelo

Als jullie op zoek zijn naar rust en relaxen is dit de perfecte locatie om helemaal tot jezelf te komen. Deze Airbnb bungalow heeft namelijk een sauna én een jacuzzi. Beter kan het dus eigenlijk niet worden! Verder is het verblijf ook van alle gemakken voorzien. Er zijn bedden voor vijf personen, een badkamer en een keuken. Hier overleven jullie het dus echt wel samen.

Airbnb's in Nederland voor een vriendinnenweekend
Airbnb
Bungalow in Ermelo
Airbnb

Airbnb’s voor 6 tot 8 personen

Villa in Vierhouten

De beschrijving van deze villa geeft als eerste aan: slapen tussen het wild en bubbelen in het bos! En volgensmij is dat alles wat je nodig hebt! In deze regio heb je prachtige natuurgebieden, waardoor je je echt in een vakantiegevoel waant. Je kunt vervolgens de dag afsluiten door te bubbelen midden in het bos! En dan hebben we nog niet eens verteld dat je de hele villa mét tuin voor jezelf hebt! Deze locatie is goed voor 8 personen! Je bent nu wel om, toch?

Airbnb's in Nederland voor een vriendinnenweekend
Airbnb
Villa in Vierhouten
Airbnb

Vakantiehuis in Nijverdal

Dat een jacuzzi hoog op ons wensenlijstje stond, is wel duidelijk. Ook in deze Airbnb kun je namelijk eindeloos bubbelen met je besties. Verder is het huis ook heel modern en sfeervol ingericht. Hier kun je je prima wat dagen vermaken met elkaar. Wat inspiratie nodig? Lees hier wat de leukste activiteiten zijn voor een vriendinnenweekend.

Airbnb's in Nederland voor een vriendinnenweekend
Airbnb
Huis in Nijverdal
Airbnb

Airbnb’s voor 8 tot 10 personen

Bosvilla in Rijs

Dat deze Airbnb om door een ringetje te halen is, is wel duidelijk. Over de binnenkant hoeven we vrij weinig te zeggen behalve dat je hier heerlijk kan verblijven. Het grote voordeel aan deze Airbnb is de locatie. Je kunt in de omgeving ontzettend veel doen door de vele natuur. Houdt jouw vriendinnengroep wel van een actief dagje weg? Dan ben je hier echt aan het juiste adres!

Airbnb's in Nederland voor een vriendinnenweekend
Airbnb
Villa in Rijs
Airbnb

Huis in Hoenderloo

Tot slot deze Airbnb. Dit mega huis is van alle gemakken voorzien. Pluspunt: een mega bang waar je met zijn allen heerlijk op kunt ploffen! Dit huis voelt echt als vakantie. Het is fantastisch mooi ingericht en iedereen heeft meer dan genoeg ruimte hier. Je kunt hier met wel 10 besties verblijven!

Airbnb's in Nederland voor een vriendinnenweekend
Airbnb
Huis in Hoenderloo
Airbnb

Lees ook: De tofste Airbnb’s in Europa om met je vriendinnengroep heen te gaan