De maand december is aangebroken, wat betekent dat we de meest magische periode van het jaar in gaan. Als Ram zijnde, hou jij enorm van kerstversieringen. Jou kerstboom staat er waarschijnlijk al sinds begin november en het liefst laat jij ‘m heel januari ook nog staan. Gezien je favoriete maand is begonnen, nemen we een kijkje naar hoe december 2022 er voor jou uit zal zien.

Horoscoop december 2022 Ram
Bron: Mean Girls

Even over december…

Ja Ram, het gaat een keertje over jou. We schreven eerder al dat jij in november de liefde zal vinden of dat je relatie op een hogere trede zal komen. En, heb je wat nieuws te vertellen? Jouw passie en avontuurlijkheid van vorige maand zit er in december ook nog in, maar let op dat carrièreproblemen geen negatieve invloed gaan hebben op je love life. Je zal namelijk op werkgebied een hectische maar positieve maand tegemoet gaan. Er is veel actie om je heen en je lijkt hier een goede neus voor te hebben, want jij wil en zult zijn waar de actie plaatsvindt.

Zie dit dus niet als een negatief iets, het enige waar je op moet letten is dat jij je tijd verdeeld en je partner niet buitensluit. Je geluksdag valt op 9 december. Enne, het heeft te maken met werk. Als het in de sterren allemaal gaat zoals gepland, wordt jouw carrière belicht. Er zijn dan veel goede dingen op komst. Dit kan betekenen dat je een nieuwe baan of zelfs salarisverhoging krijgt. Het is een kans voor jou om eindelijk te voelen dat je financieel beloond wordt voor je harde werken. Wees niet bang om te staan voor wat je verdient.

Aan het einde van de maand…

De beste weken van je leven: eind december. Begrijpelijk gezien je dan vol op kerst en oud en nieuw gaat vieren. Daarnaast zal je gericht zijn op een hoop avontuur en erotiek. Dus nogmaals, voor de laatste keer: zorg-dat-carrière-problemen-niet-in-de-weg-komen-te-staan. Vind je dit lastig? Praat erover met je partner, wellicht kunnen jullie elkaar helpen en bouwen jullie op deze manier alleen maar een grotere en sterkere band. Je eindigt de maand dus zeer actief en mentaal sterk.